Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Zašto KupiMe?

KupiMe koristi moć grupne kupovine kako bi Vam doveo stotine novih kupaca. Na svojim stranicama KupiMe svakog dana objavljuje jednu novu atraktivnu ponudu koja dopire do velikog broja korisnika.

Pošto sa našim partnerom (sa Vama!) dogovorimo ponudu, naš prodajni predstavnik će Vam pomoći da je koncipirate na najbolji mogući način, a sve ostalo obavljamo mi. Novu ponudu objavljujemo na našim stranicama i šaljemo je desetinama hiljada prijavljenih korisnika putem dnevne email poruke. Ponuda na stranicama i putem emaila korisnike dočekuje ujutro kad sednu za svoj računar.

Ponudu pratimo promocijom preko društvenih mreža i dnevnim oglašavanjem na internet portalima i u tradicionalnim medijima. Oglašavanje na KupiMe je vrlo efikasno. Na dan Vaše ponude sva pažnja naših korisnika usmerena je samo na Vas.
 

Ako se sami zainteresuju za ponudu, naši korisnici je dalje preporučuju svojim prijateljima kako bi se okupio dovoljan broj kupaca za prolaz ponude. Slanjem linkova na našu stranicu putem interneta, emaila, mobilnog telefona, Facebooka i ostalih društvenih mreža, čavrljanjem uz kafu, korisnici šire glas o dnevnoj ponudi, tj. Vašoj usluzi i brendu. Sve ovo omogućava veliku izloženost Vaše ponude. 

Kada se na kupovinu odluči dogovoreni broj ljudi, ponuda je uspela i tada Vam šaljemo izveštaj o prodatim kuponima i listu kupaca. Prethodno sa Vama dogovaramo rok iskoristivosti kupona, uobičajeni rok je nekoliko meseci, tokom kojih novi kupci sa KupiMe kuponom dolaze na Vaše prodajno mesto. 

KupiMe je transparentan servis i Vi u svakom trenutku možete videti koliko je kupaca kupilo Vašu uslugu. KupiMe Vam garantuje sigurnu prodaju i naplatu unapred. U vrlo kratkom roku po uspeloj ponudi prosleđujemo Vam ostvarena sredstva.

KupiMe je vrlo jednostavan. Omogućavamo Vam dolazak do velikog broja novih kupaca koji će Vam se, zadovoljni uslugom, ponovo vratiti.