Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Mesec dana Zumbe!

Novi izazov koji će vas pokrenuti i držati tempo zabave mesecima

  • VREDNOST2,200 din
  • POPUST60%
  • UŠTEDA1310 din
 • 890 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Mesec dana Zumbe
 • Važi za nove članove plesnog kluba
 • Oblikuje i izgrađuje telo koristeći aerobic/fitness pristup vežbanju
 • Dve lokacije u gradu

Zumba!

Do sad ste probali sve moguće vidove rekreacije, ples i inovativne programe, ali nakon tri meseca redovnog vežbanja nekako se zasitite i nije Vam više zanimljivo da budete redovni u rekreaciji... Zato je Zumba sasvim novi izazov koji će Vas pokrenuti i držati tempo zabave mesecima!

Zumba program je dance-fitness način vežbanja koji inspirisan Latino muzikom, kombinuje Latino muziku i plesne korake sa osnovnim elementima aerobnog i fitness vežbanja stvarajući dinamican, efikasan i uzbudljiv fitness sistem vežbanja. Zumba čas kombinuje brze i spore ritmove koji oblikuje i izgrađuje telo koristeći aerobic/fitness pristup vežbanju i stvara odličan mix koji dovodi do celokupnog fizičkog i psihološkog poboljšanja.

Zumba - predstavlja mešavinu jednostavnih koraka raznih latino plesova (salsa, samba, kumbija, regeton...) i fitnesa. Uz erupciju adrenalina sagorevate kalorije, obnavljate energiju, oblikujete telo i savladavate korake koji će vas prosto "zaraziti".

Fitnes centar "Studio TopForm" 

Fitnes centar "Studio TopForm" nalazi se na dve lokacije. Glavni objekat sa teretanom i salom za grupne treninge nalazi se u poslovnoj zgradi u Rumenackoj 33, na spratu. Drugi objekat je sala za grupne treninge u Veselina Masleše 74 (ulaz iz Kornelija Stankovica). Oba objekta su prijatna i klimatizovana. Teretana je opremljena profesionalnim spravama (Tehnogym, Life Fitness...).

Objekat u Rumenačkoj poseduje posebno mušku i žensku svlačionicu i tuševe. Nakon napornog treninga ili posla kod nas se možete opustiti uz masažu ili u infracrvenoj sauni. Sem velikog izbora grupnih programa za odrasle u ponudi imamo i program za decu. Možemo da se pohvalimo našim dragim vernim članovima koji nas prate sve ove godine. Zadovoljstvo klijenata nam je na prvom mestu! Ukoliko imate cilj, želite da radite na sebi ili želite promenu načina života sve što Vam je potrebno je dobra volja za ostalo ćemo se mi pobrinuti. I nikada nije kasno i uvek je pravo vreme da se aktivirate :),

Fitnes centar studio TOP FORM

Rumenačka 33,
Novi Sad, Srbija

studiotopform.co.rs

Dodatno predlažemo i...