Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Zlatibor: 2 polupansiona za jednu osobu u hotelu Zlatiborska noć!

Dva noćenja na bazi polupansiona (doručak + večera)+korišćenje fitness sale + rentiranje bicikla u hotelu Zlatiborska noć sa *** na Zlatiboru

  • Super cena
  • 6200 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 5

  • Hotel Zlatiborska noć
  • Dva noćenja na bazi polupansiona
  • Doručak+večera
  • Korišćenje fitness sale+rentiranje bicikla

Na magistralnom putu  Beograd – Podgorica (205 km od Beograda) na osmom kilometru od Užica prema Zlatiboru, u centru živopisne i zdrave prirode nalazi se novoizgrađeni hotel “Zlatiborska noć”. Na samoj “KAPIJI” Zlatibora, Tare, Sirogojna i Mokre Gore, na raskrsnici puteva, hotel “Zlatiborska noć” je pravi spoj gradskog urbanog i seoskog prirodno čistog prostora.

Oaza prirode na 650 m nadmorske visine sa ukrštanjem planinskih i mediteranskih vetrova svojstvenih Zlatiboru, blagom klimom i preko 250 sunčanih dana u godini, pružaju vrhunske mogućnosti sportsko - rekreativnih aktivnosti i zdravstvenog oporavka.

Blizina seskog područja ovom hotelu pruža izuzetnu ponudu zdrave hrane, užičkih i zlatiborskih specijaliteta. Sir, kajmak, pršuta, poznata užička komplet lepinja samo su deo nadaleko čuvenih proizvoda koji obiluju u ponudi našeg restorana.

I pored skorog početka rada hotel je u kratkom periodu postao lider  razvoja turizma užičkog kraja, što govori i podatak o sve većoj  posećenosti ovog hotela od strane inostranih gostiju.

Za hotelske goste podrazumevaju obezbeđen parking sa 50 mesta, menjačnicu, sefove za čuvanje dragocenosti, dnevnu štampu, bežični internet, kopiranje dokumenata, slanje faksa, rent-a-car, lekara na poziv i slično.

Lokacija hotela, nadmorska visina, blaga klima, broj sunčanih dana kao i prostorno sadržajne mogućnosti hotela idealni su uslovi za razne vidove sportsko rekreativnih aktivnosti i zdravstvenog oporavka.

PARK ŠUMA se nalazi u neposrednom okruženju hotela i prostire se na oko četiri hektara zelene površine pod borovom šumom. Prostor parka je uređen tako da predstavlja pravo mesto za odmor šetnju i rekreaciju.

DEČIJI PARK je ukomponovan u kultivisane  zeleno-cvetne površine uz sam hotel, sa raznim elementima i spravama namenjenim dečijoj igri i zabavi. U ovom parku deca će svakako naći svoj kutak zabave  i druženja.

BAZEN je lociran uz sam hotel, okružen je parkom i pruža široku lepezu mogućnosti za odmor rekreaciju i zabavu. Spada u kategoriju otvorenih poluolimpijskih bazena sa dimenzijama 25mx 12,5m. Posetiocima bazena je na raspolaganju  širok asortiman bazenskog mobilijara i ugostiteljskih usluga. Takođe hotel za svoje posetioce na bazenu organizuje razne vidove kulturno - zabavnih  i sportsko – rekreativnih događanja.

FITNES  SALA  je  idealno zaokruženje  ukupne ponude  sportsko rekreativnih aktivnosti i nalazi se u depadansu hotela. Opremljena je savremenim spravama za fitnes i body bilding, kao i opremom za stoni tenis, bilijar  i pikado.

Takođe u okviru rekreativno zabavnih mogućnosti gostima hotela stoji na raspolaganju oprema i prostor.

Hotel Zlatiborska noć

Bela Zemlja,
Zlatibor, Srbija

https://zlatiborskanoc.rs

Dodatno predlažemo i...