Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Antistres masaža tela, akupresura i piling stopala i hidromasažna detox kupka!

Zeolit Spa tretman tela - antistres masaža celog tela, akupresura stopala, piling stopala i Detoks kupka u hidromasažnoj kadi sa zeolitom)

  • VREDNOST3,200 din
  • POPUST53%
  • UŠTEDA1710 din
 • 1490 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 23

 • Zeolit spa tretman tela u trajanju od 80min
 • Antistres masaža celog tela
 • Akupresura stopala i piling stopala
 • Detoks kupka u hidromasažnoj kadi sa zeolitom

Savremeni način života, ishrana i stres, zagađenje i zračenje uzrok su najezde slobodnih radikala. Svakodnevno na desetine hiljada slobodnih radikala napada naš organizam. Zato ga je potrebno osloboditi ali i zaštititi. Evo kako...

Antistres masaža predstavlja spoj relax i terapeutske masaže gde se prilikom masaže koriste posebno birana biljna ulja zahvaljujući kojima ova masaža ima i svojstva aroma terapije. Postiže se pozitivno i stimulativno delovanje na centralni nervni sistem, a time se utiče pozitivno na psihičke procese, odnosno značajno se smanjuje nervna napetost i stresna stanja.

Masaža, kao jedna od najstarijih metoda opuštanja i lečenja, doprinosi postizanju harmonije uma i tela. Mehaničkim delovanjem se nadražuju receptori na koži i potokožnom tkivu, pa se tako stvara prijatan osećaj. Posredno deluje na nervni, mišićni i limfni sistem. U zavisnosti od namene, primenjuju se različite vrste masaže.

Zeolit je najefikasnije sredstvo za prevenciju dejstva slobodnih radikala i za neutralizaciju njihovog delovanja, najjači antioksidant i stimulans imunog sistema. U ćeliji koja je napadnuta slobodnim radikalima dolazi do različitih promena - narušava se struktura proteina, oštećuje se DNK, dolazi do kidanja lanca i do smrti ćelije. Ovakvi poremećaji unutar ćelije dovode do nastanka raznih bolesti - tumora, bolesti srca i krvnih sudova, bolesti jetre, šećera, autoimunih bolesti. U borbi protiv slobodnih radikala koriste se antioksidanti. 
 
Zeolit poboljšava opšte zdravlje i imunitet, uklanja umor, a suzbija i smanjuje rast tumora uz bolju podnošljivost zračne i hemioterapije, reguliše nivo šećera i masnoće u krvi, sprečava razvoj arterioskleroze, reguliše povišen krvni pritisak, sprečava komplikacije dijabetesa, dovodi do gubitka mučnine, nadutosti kod zapaljenja i ciroze jetre, deluje gastroprotektivno, smanjuje bol, ukočenost i poboljšava pokretljivost zglobova, povoljno utiče na kvalitet i vlažnost kože i eliminiše gljivična oboljenja kože.
 
Eden Wellness Spa Beuty mirna oaza u srcu Beograda, mesto gde se sreću lepota i udobnost kako bi vam pružili nezaboravno iskustvo. 

Inspirativna atmosfera, jedinstveni spa koncepti, personalizovani pristup svakom klijentu i visoko obučeno osoblje učiniće da EDEN postane mesto koje stalno posećujete.  

EDEN - Wellness Beauty Spa

Vlajkovićeva 23,
Beograd, Srbija

fb.com/wellness.belgrade/

Dodatno predlažemo i...