Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Zagreb: 150 din i 24€, izlet i prevoz!

Jednodnevni izlet u Zagreb sa agencijom Lavli travel

 • Super cena
 • 150 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 9

 • Izlet u Zagreb
 • Jednodnevni izlet, bez noćenja
 • Autobuski prevoz

Zagreb je glavni i po broju stanovnika najveći grad Republike Hrvatske. Izrastao je iz dva srednjevekovna naselja na susednim brdima, građanskog Gradeca i biskupskog Kaptola. Nalazi se na jugozapadnom rubu Panonske nizije na prosečnoj nadmorskoj visini od 122 m, podno južnih padina Medvedice, na levoj i desnoj obali reke Save. Prema popisu iz 2011. u Zagrebu živi 792.875 stanovnika. Kao najveći grad, Zagreb je kulturno, naučno, ekonomskoi adminitrativno središte Hrvatske. Zahvaljujući ulozi najvećeg saobraćajnog centra u Hrvatskoj, razvijenoj industriji sa dugom tradicijom i naučnim i istraživačkim ustanovama, Zagreb je ekonomski najrazvijeniji grad u Hrvatskoj.

Tople lampice daju osećaj dobrodošlice. Ruke grejemo na šolji kuvanog vina ili tople čokolade. Nasmešena lica šire osećaj ljubavi. Lagane božićne pesme sa balkona lepršaju vazduhom zajedno s pahuljama snega. To je čarolija Božića koju može da ponudi jedino Zagreb za vreme Adventa. U proteklih pet godina Advent Zagreb postao je odredište posetitelja iz Hrvatske i sveta, zbog nenadmašne atmosfere, široke ponude, raznih pratećih sadržaja te gostoljubivosti lokalaca koji koriste ovo magično doba godine da bi predstavili svoj grad u punom sjaju. Zato ne iznenađuje što mu je čak tri godine zaredom dodeljena nagrada za najbolji božićni sajam u Evropi. Ove nas godine Advent vraća u neka druga vremena, na najlepši mogući način, kroz ponovni susret s najdražim prijateljima iz detinjstva – igračkama. Ne postoji veliko ili malo dete koje Božić neće asocirati na ushićeno otvaranje poklona i osećaj neizmerne sreće kad unutra ugleda novu igračku koju je toliko željno iščekivalo. A mnoge se generacije s neizrecivom nostalgijom prisećaju igračaka koje su se proizvodile u Zagrebu.

PROGRAM PUTOVANJA:
 
Polazak iz Beograda oko 05.30 časova sa parkinga preko puta Sava Centra. Vožnja auto-putem uz jednu pauzu u Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb. Odlazak u obilazak grada uz pratnju vodiča: Trg kralja Tomislava, Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, park Zrinjevac, trg bana Jelačića, katedrala, pijaca Dolac, kamenita vrata, trg svetog Marka, crkva svetog Marka, Sabor, Banski dvori, skupština grada, kula Lotršćak, Cvjetni trg, pravoslavna saborna crkva, hrvatsko nacionalno pozorište ... Slobodno vreme za individualni obilazak grada. U popodnevnim satima polazak za Beograd. Dolazak na mesto polaska oko ponoći.
 
U cenu aranžmana su uračunati:
 • prevoz turističkim autobusom 16 do 90 sedišta na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema
 • usluge turističkog pratioca grupe
 • agencijske usluge

U cenu aranžmana nije uračunato:

 • putno osiguranje 210 din (grupna polisa sa administrativnim troskovima
 • Individualne troškove
 • Fakultativne izlete

FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…

Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja jer svojim potpisom na Ugovor dajete i saglasnost o tome da ste sa istima u potpunosti upoznati i saglasni. ONLINE rezervacija se smatra ugovorom. Slanjem svojim podataka prihvatate Opste uslove putovanja agencije Lavli travel koje možete pogledati ovde

Sastavni deo ovog programa i cenovnika su Opšti uslovi Organizatora putovanja Lavli travel D.o.o. od 26.08.2022.

Licenca OTP 81/2021, kategorije A od 10.09.2021. Cenovnik br.1 od 23.12.2022god. IE-9 /2021

Lavli Travel

Budimska 7,
Beograd, Srbija

www.lavli.rs

Dodatno predlažemo i...