Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Yumeiho božanstvena masaža!

Masaža za oba pola u Yumeiho centru na Novom Beogradu!

  • Super cena
  • 1000 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 10

  • Yumeiho božanstvena masaža!
  • Masaža leđa za oba
  • Masaža traje 45 min
  • Yumeiho Centar na Novom Beogradu

 

Ova specijalna, orijentalna, božanstvena masaža, predstavlja prirodnu metodu samoizlečenja. To je manuelna terapija zasnovana na prirodnom načinu lečenja u kojoj osnovno sredstvo čine ruke terapeuta. Njen tvorac je Masayki Saionji, japanski fizioterapeut koji je ovu masažu kreirao 1978. godine i originalno nazvao Kotsuban Yumeiho ili Terapija za nameštanje kostiju kukova gnječenjem i pritiskanjem.

Ljudi u današnje vreme su vezani za statične položaje, dugo sedenje na poslu i suočeni su svakodnevno sa velikim količinama stresa koji ne stigne normalnim, aerobnim putem, da se eliminiše iz organizma. Bolovi u vratu i ramenima su često prvi znak nagomilanog stresa. Nema osoba na ovom svetu koja barem jednom tokom života nije osetila bolove u vratu i ramenom pojasu.    

Tegobe se mogu javiti u vidu zatezanja mišića, osećaja ukočenosti, neprijatnosti u mišićima pa sve do blokirajućeg bola, vrtoglavica i nagona na povraćanje. Bolovi u vratu i ramenima se mogu javiti i usled nepravilnog položaja tokom sna, ali najčešće nastaju kao posledica atrofije lumbalnog dela i mišićnog disbalansa. Do probadajućih bolova u predelu vrata i ramena dolazi zbog povišenog tonusa mišića. Spazam povećava količinu mlečne kiseline u mišićima i tako stvara bol pri pokretu. Dolazi do smanjenja aktivnosti tog segmenta , slabljenja mišića i dodatnog gomilanja krajnjh produkata metabolizma mišića. Bol i ukočenost Vas čine samo napetijim i loše raspoloženima. Uzrok bolova u vratu mogu biti povrede, stanjeni diskusi između pršljenova, burzitisi, tendinitisi, lajamska bolest ili strukturalne deformacije kičme, lordoze ili kifoze. Hroničan bol u vratu i ramenom pojasu je ponekad i posledica degenerativnih promena na pršljenovima vratne kičme, osteoartritis. Ipak najčešće je u pitanju gomilanje psihološkog i emotivnog stresa koje se manifestuje napetošću mišića.
Bolovi i tegobe koje se javljaju u predelu vrata i ramena se ne rešavaju uzimanjem analgetika. Analgetici jesu rešenje u akutnim, bolnim fazama, ali jedini način da se rešite hroničnog bola i napetosti mišića jeste kombinacija fizikalne terapije i kineziterapije tj. adekvatnog i doziranog programa vežbi. Terapeutska masaža Yumeiho u velikoj meri oslobadja bola a nakon nekoliko terapija u potpunosti ojačava - aktivira tonus mišića odn. otklanja patološko stanje.

Yumeiho Centar

Nehruova 66,
Novi Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...