Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Online kurs Wordpress-a!

Bez programiranja napravite kompletan sajt u WordPress-u

  • VREDNOST12,000 din
  • POPUST92%
  • UŠTEDA11000 din
 • 1000 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!

 • Online kurs WordPress-a
 • 2.5 meseca kursa
 • Samostalno kreirajte i ažurirajte sajt
 • Ispit i sertifikat na kraju obuke

NAUČI WORDPRESS I POSTANI WEB DIZAJNER

Online kurs Wordpress-a za samo 1000 din, umesto 12.000!

WordPress je sistem gde se adminsitracija sadržaja može obaviti u editoru, sličnom Word-u, programu za obradu teksta, te se zbog jednostavnosti adminsitracije ovih sajtova ovi sistemi jako brzo popularišu i vrlo su zastupljeni na veb-u.

Šta ćeš naučiti?

Kako od idejnog rešenja bez programiranja napraviti kompletan sajt u WordPress-u, kreiranje SQL baze, instalacija Wordpressa, šta je WordPress, šta sadrži osnovni urednički panel i kako se uređuje sadržaj u WordPress-u, šta su widget-i i kako ih podešavamo, šta su plugin-ovi, čemu služe i kako se instaliraju, kako/gde odabrati i koristiti plugin-ove, šta su WordPress teme i kako ih implementirati, kreiranje online prodavnice itd.

Napravićeš poslovnu prezentaciju koja od funkcionalnosti sadrži slajder, galeriju,kontakt forme, i još mnogo toga što spada u česte zahteve klijenata.

Šta je WordPress?

WordPress osnove ili Kako da samostalno kreirate i ažurirate website?

WordPress je aplikacija koja se “instalira” na web serveru (najčešće što zovemo home direktorijum) i koja pomaže da brzo i lako postavite i održavate svoj privatni ili kompanijski web sajt. Popularno, aplikacije poput WordPress-a nose zbirni naziv CMS (Content Management System).

Smisao kreiranja sajta kroz WordPress je da korisniku koji ne poznaje ni jednu od web tehnologija potrebnih za izradu dinamičkih sajtova (HTML, CSS, JavaScript, jQuery, PHP, MySQL) omogući postavljanje i ažuriranje veb sajta pri čemu dodatna snaga leži u mogućnosti njegovog prilagodjavanja potrebama korisnika. Neke od funkcija prilagodjavanja su jednostavne (izbor teme, instalacija plugin-ova) dok su druge zahtevnije (HTML i CSS modifikacije, programske modifikacije PHP dokumenata, itd. izmene u samoj bazi/tabelama MySQL baze podataka)

Blog

WordPress je na svom početku bio zamišljen kao blog platforma. Vremenom je prerastao u alat za kreiranje kako sajtova sa statičkim sadržajem tako i sajtova sa mešovitim sadržajem. Zapravo, trenutna tendencija i jeste da obe stvari koristite na web prezentaciji. Ukoliko se radi o kompanijskom sajtu, blog funkcionalnost možete iskoristiti kao sekciju novosti dok osnovne stranice sajta koje kreirate čine njegovu okosnicu. Drugi primer bio bi kada je sadržaj prvenstveno dinamičan, tj. podseća na blog koji dominira, ali se u menijima nalazi i nekoliko strana sa statičkim sadržajem.

Kurs traje 2.5 meseca, Početne lekcije možete videti besplatno na strani https://www.online.usavrsi.se/courses/wordpress/

Mon Technology

Pariske Komune 20,
Beograd, Srbija

www.usavrsi.se

Dodatno predlažemo i...