Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Mesec dana Wing Chun Kung Fu-a!

Povećajte unutrašnju i spoljašnju snagu, samokontrolu, smanjite stres, razvijte koordinaciju!

  • VREDNOST1,800 din
  • POPUST78%
  • UŠTEDA1410 din
 • 390 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 10

 • Mesec dana Wing Chun Kung Fu-a
 • Ponedeljkom, sredom i petkom od 20h
 • Pod vođstvom Si Fu Radoslava Ćurčić
 • Steknite novu veštinu i nova znanja

Steknite novu veštinu i nova znanja!

O kojoj god oblast iz života da je reč, deo ratne nauke jeste i znanje o tome kako izbeći poraz. Mi vam iz tog razloga preporučujemo veštinu koju biste svakako trebali da naučite! Došlo je vreme da se i vi odbranite! Kung fu!

Namena ove borilacke veštine nije u napadu, već u odbrani. Nije važno kako je i čime čovek ugrožen, ako poznaje tajne kung-fua u stanju je da napadača ili napadače ukroti i da im uzvrati tako da im više neće pasti na pamet da budu agresivni.

Kung fu nije igra, vec visoko prefinjena umetnost, koja, ako nije utrenirana moze da bude opasna po zivot. Fizička snaga, osećaj za borbu, brzina i prilagođavanje situaciji samo su deo do majstorstva.

Milioni ljudi širom sveta danas treniraju ovu prelepu veštinu! Treniraj i ti!

Wing Chun Kung Fu

Je tradicionalna kineska veština nastala pre oko 400 godina u čuvenom manastiru Shaolin. Stvoren od strane žene, dobio je takav pristup borbi, gde tehnika savladava mnogo jaču silu protivnika. On predstavlja jedan od najefikasnijih sistema samoodbrane danas u svetu, koji ima višestruke aspekte delovanja, jača unutrašnju i spoljašnju snagu, povećava samokontrolu, smanjuje stres, razvija koordinaciju, višestruko povećava period koncentracije, lak je za učenje, ne zna za godine starosti i pogodan je za oba pola.

U Wing Chunu se koriste udarci pesnicama, dlanovima, bridovima, nogama, kolenima, laktovima i primarno se atakuje na protivnikove slabe tačke, čime se nivo efikasnosti Wing Chuna u samoodbrani podiže na najviši mogući nivo.

Wing Chun Kung Fu je postao popularan zahvaljujući jednom od najvećih imena borilačkih veština Bruce Lee-u, koji ga je iskoristio kao osnov svoje veštine i preuzeo veliki deo sistema Wing chun-a. Poslednjih godina Wing Chun se na našim ekranima popularizovao kroz film Ip Man, istiitu priču o najvećem učitelju ovog stila.

Wing Chun Kung Fu Klub "Kuen"


Pod vodjstvom Si Fu Radoslava Ćurčića na području Novog Sada radi od 2007. godine. Organizator je i učesnik velikog broja seminara sa vodećim ljudima u svetu iz oblasti Wing Chuna. Klub trenutno ima oko 50 članova.Treninge i klub vodi Si Fu Radoslav Ćurčić Master Level 3, treća generacija učitelja od čuvenog Ip Man-a.

Wing Chun Kung Fu klub

Kosovska 4,
Novi Sad, Srbija

www.wingchun-novisad.com

Dodatno predlažemo i...