Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Mesec dana vođenih treninga u teretani!

Vođeni treninzi sa trenerom u grupama od 2 do 5 vežbača u Teretani Spirit

  • VREDNOST5,000 din
  • POPUST50%
  • UŠTEDA2510 din
 • 2490 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Mesec dana vođenih treninga sa trenerom
 • Manje grupe od 2 do 5 vežbača
 • Samo za nove članove kluba
 • Teretana Spirit na Konjarniku

Mesec dana vođenih treninga sa trenerom u teretani uz korišćenje sprava i kardio programa za žene i muškarce u Teretani Spirit na Konjarniku po ceni od 2.490 din sa KupiMe kuponom.

Vođeni treninzi su kvalitetniji i polupersonalizovani treninzi sa trenerom u manjoj grupi vežbača. Rade se vežbe istezanja, pripreme i vežbe za oblikovanje tela i povećanje mišićne mase.

Pravilno doziran trening snage može povećati mišićnu snagu i izdržljivost. Istezanjem se poboljšava flekisbilnost i time sprečava da dođe do povrede tokom vežbanja.  Bodybuilding - Povećanja mišične mase i oblikovanje tela kreiraju se inteligentnim odabirom vežbi.

Ponuda važi samo za nove članove kluba, i važi za jedan mesec. Rok za aktivaciju kupona je 15.02.

Teretana i fitness klub Spirit nalazi se na Konjarniku, okružena zelenilom, sa pogledom na park svakako razbija stereotip zagušljivih, skučenih prostora za vežbanje. Mi stvaramo atmosferu u kojoj prijatna sredina daje novo iskustvo gde je vežbanje opušteno, sigurno i zabavno. Mi ćemo vas pratiti od samog početka pa do postizanja vaših fitnes ciljeva a naše prijateljsko osoblje vam je na raspolaganju za sve savete o treningu i ishrani bilo da ste rekreativac ili ozbiljan sportista. U prostoru od 300m2 na raspolaganju su vam kardio, startrac sprave, slobodni tegovi kao i grupni programi aerobika i pilatesa i komotne svlačionice sa tuševima.U nasem snack baru ćete pronaći napitke i čokoladice za vaše bolje performanse ili oporavak posle treninga.

Vežbanje nije samo jačanje tela nego i duha. Zato su naši ciljevi da obezbedimo kvalitetnu uslugu i motivišemo vas da povratite formu vaseg tela, uma i duha jer snažniji i zdraviji otkrićete novi pozitivniji pogled na život.

SPIRIT bodybuilding & fitness klub

Ustanička 189,
Beograd, Srbija

klubspirit.rs/index.html

Dodatno predlažemo i...