Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Divčibare: Noćenje radnim danima u apartmanima Vile Plamenac!

Udahnite miris zime na Divčibarama u jedinstvenoj atmosferi Vile Plamenac

 • Super cena
 • 899 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 52

 • Netaknuta priroda Divčibara
 • Priuštite sebi prepoznatljiv standard i udobnost
 • Isprobajte raznolike sadržaje koje Vila nudi
 • Kuponi važe radnim danima do 20.12.

Ne propustite prelepi jesenji pejzaž na Divčibarama i uživajte u jedinstvenoj atmosferi Vile Plamenac

Želite pobeći od svakodnevnice i gradske vreve? Topla atmosfera, raznolikost sadržaja, boravak u luksuznim apartmanima su samo neki od razloga koji čine Vilu Plamenac pravim izborom za Vas.

Vila Plamenac je ugostiteljski objekat koji pruža mogućnost smeštaja na jednoj od najlepših planina zapadne Srbije. Predstavlja jedinstvo modernog i tradicionalnog, smeštaj u luksuznim apartmanima koji su locirani u netaknutoj prirodi. Sam položaj objekta kao i njegova orijentacija u borovoj šumi obezbeđuje prijatan pogled iz svake apartmanske jedinice na prepoznatljiv pejzaž Divčibara.

Zadovoljavanje potreba korisnika usluga kao što je forma zdravog i aktivnog odmora, zadovoljavanje potreba turista naklonjenim avanturističkim aktivnostima koji uključuju izazov, posedovanje  sadržaja koji pruža mogućnost relaksacije, rasterećenja  i oslobađanja napetosti, šumska idila je sve ono što Vilu Plamenac čini svojevrsnim planinskim utočištem.

Smeštaj:

Ugostiteljski objekat Vila Plamenac se sastoji od prizemlja, prvog i drugog sprata. Pruža mogućnost boravka u devet apartmanskih jedinica od kojih su tri na prvom spratu, dok se ostalih šest apartmana nalazi na drugom spratu.

Apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju za spremanje i serviranje hrane, frižider, tv, bežični internet. Svaka apartmanska jedinica poseduje pomoćni ležaj u vidu ugaone garniture odnosno sofe na razvlačenje.

Sve apartmane možete videti OVDE

Paket uključuje: 

 • noćenje u luksuznim apartmanima
 • korišćenje igraonice za decu (unutar i van objekta)
 • korišćenje mini fitnes sale
 • besplatno korišćenje wireless-a
 • deca do 10 godina dobijaju popust od 50% na cenu paketa

Dodatne aktivnosti:

 • Korišćenje bicikala:
  1h – 200 dinara po osobi
  3h – 500 dinara po osobi
  24h – 1000 dinara po osobi (svaki naredni dan po ceni od 500 dinara po osobi )
 • Usluge vodiča za branje pečuraka, treking, šetnju (samo subotom) po ceni od 200 dinara po osobi
 • Boravak kućnih ljubimaca po ceni od 500 dinara po noćenju
 • Korišćenje saune po ceni od 300 dinara po osobi
 • Masaža:
  relax masaža u trajanju od 1h po ceni od 1500 dinara
  antistres masaža u trajanju od 1h po ceni od 1750 dinara
  sportska masaža u trajanju od 1h po ceni od 1750 dinara
  detoks masaža u trajanju od 90 min. po ceni od 3750 dinara

Preporuka!

Kupite više kupona i produžite svoj boravak

Divčibare:

U centralnom delu Maljena, jugoistočno od Valjeva, na udaljenosti od 38 km, nalaze se Divčibare, poznato planinsko turističko mesto. Divčibare su planinsko polje koje se pruža od Crnog vrha, Paljbe i Golubca do Kraljevog stola i Velikog brda.

Nastanak imena Divčibare vezan je za rečicu Crna Kamenica. Po narodnom predanju, u davna vremena, kada je zbog letnje provale oblaka Crna Kamenica odjednom nabujala, u njenim vodama je našla smrt mlada čobanica. Da bi se sačuvao spomen na njen prerano ugašen život, planinskom polju daje stari slovenski naziv Divčibare, što znači „devojačke bare”.

Divčibare leže na nadmorskoj visini od oko 980 metara. Visovi koji okružuju Divčibare, pored toga što ih štite od vetrova, predstavljaju mesta sa kojih se pruža izvanredan vidik, ne samo na delove masiva Maljena i njegovu bližu okolinu, već i na neke udaljenije krajeve Srbije. Divčibare su jedinstveno mesto na kome se sjedinjavaju vazdušne mase iz Mediterana, Karpata i Panonske nizije, što Divčibarski vazduh obogaćuje dragocenim jodom.

"Izvanredno projektovana i sa ukusom i pametno uredjena vila. Apartman sjajan, kompletno opremljen, udoban i prijatan. Osoblje ljubazno i spremno da pomogne u svakom trenutku. Divan ambijent. Izvanredno! Po svemu standard, udobnost, dizajn koji stoji rame uz rame sa planinskim vilama u Austriji, Italiji, Švajcarskoj. Radujem se ponovnom dolasku!" - Jelena

"Nakon prvog dana boravka ,zaljubili smo se u Divcibare.Vila Plamenac je na divnom mestu,objekat savremen,moderan, uredjen da ugodi svakom ko u njega udje.Sve je cisto i mirisno,a docekao nas je najljubazniji domacin na svetu.Divno,predivno!!!Sve preporuke..." - Danijela

"Izuzetni, ma savršeni apartmani za odmor, blizu skijališta, pešačkih, biciklističkih staza, glavnog puta i centra. Domaćini i više nego ljubazni i susretljivi. Zahvaljujući njima upoznali smo sasvim drugu dimenziju Maljena i Divčibara. Za one koji vole aktivni odmor i one koji žele da se odmore od svega. Za koju nedelju, eto nas opet." - Ivan

Vila Plamenac

Stari grad bb,
Divčibare, Srbija

kej.rs/vilaplamenac/

Dodatno predlažemo i...