Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Venus Legacy paket od 10 tretmana regije po izboru!

Preoblikovanje i zatezanje tela i lica

  • VREDNOST100,000 din
  • POPUST43%
  • UŠTEDA43000 din
 • 57000 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • 10 tretmana Venus Legasy
 • Regija po izboru: stomak, butine i gluteus, ruke
 • Tretman noge i gluteus traje 40 minuta
 • Tretman stomak traje 30 minuta

VENUS LEGACY – PREOBLIKOVANJE I ZATEZANJE TELA I LICA

Venus Legacy aparat predstavlja najbolje rešenje za neinvazivno preoblikovanje i zatezanje kože, pomoć pri lečenju celulita, ali i anti-aging tretmane lica, vrata i dekoltea.

Pacijenti širom sveta ga obožavaju jer daje izvanredne rezultate, sam proces rada prija, a može se koristiti i na regijama koje su često zapostavljene: predelu očiju, vratu, šakama.

Može se kombinovati sa brojnim tretmanima kako bi pospešio njihov efekat ili kako bi i efekat samog Legacy-ja bio još kompletniji.

PO KOM PRINCIPU DELUJE VENUS LEGACY?

Venus Legacy je zasnovan na nekoliko tehnologija:

Multipolarna frekvencija koja toplotnom energijom ( podizanjem temeperature ) dopire do različitih dubina tkiva i podstiče njihovu prirodnu regeneraciju, stvarajući nov kolagen čijim sazrevanjem se dobija zdrava, zategnuta koža sa finom teksturom i znatno umanjenim ili eliminisanim obimom i celulitom.VariPulse tehnologija zahvaljujući vakumu četvorostepene jačine može da prodre u dublje slojeve, stimulišući limfotok i krvotok, čime se podiže tonus kože i tkiva.

Pulsirajuća elektromagnetna polja regenerišu kožu, poboljšavajući njenu teksturu i izgled.

Ono što čini ovaj aparat bezbednim i što omogućava da se tretman maksimalno prilagodi potrebama i reakcijama tkiva samog pacijenta je Real Time Thermal Feedback.

On predstavlja skalu na monitoru kojom se prati podizanje temperature tretirane regije i vreme provedeno u „radnoj temperaturi“ kako bi se u svakom trenutku prilagodio tok tretmama za maksimalne rezultate.

NA KOJIM SE REGIJAMA LICA I TELA MOŽE KORISTITI VENUS LEGACY?

Venus Legacy se koristi za čitavo lice, vrat i dekolte, za podmlađivanje i vraćanje jedrine i tonusa, kao i korekciju podbratka.

Manje poznato je i da je idealna dopuna i finish tretmana za lečenje ožiljaka od akni zbog snažnog delovanja na stvaranje novog kolagena.

Kada je u pitanju telo, njime se mogu tretirati sve regije u svrhu preoblikovanja, zatezanja i lečenja celulita. Venus Legacy pomaže i u smanjenju vidljivosti strija, a može se koristiti uspešno i za podmlađivanje šaka.

KAKAV EFEKAT MOGU DA OČEKUJE I POSLE KOLIKO TRETMANA JE VIDLJIV?

Iako svaka osoba drugačije reaguje na tretman, ono što je zajedničko svim pacijentima je da kažu da im koža deluje jedrije i svežije već posle prvog tretmana i da se osećaju zategnutije – bilo da je u pitanju tretman lica ili tela. Inicijalni efekat je vidljiv već posle 1. tretmana ali je za pun efekat preporuka 6 tretmana u seriji.

DA LI POSTOJI NEKI PERIOD OPORAVKA I DA LI JE TRETMAN BOLAN?

Perioda oporavka nakon Venus Legacy tretmana nema – odmah se vraćate svim redovnim aktivnostima.

Tretman je izuzetno prijatan, poput masaže i predstavlja pravo uživanje.

SA KOJIM TRETMANIMA GA JE MOGUĆE KOMBINOVATI?

Kada je u pitanju lice, moguće je kombinovati ga sa raznim biološkim tretmanima, zatim hemijskim pilingom i mezoporacijom što smo i uradili u Glow&Go 3 tretmanu.

Ukoliko se koristi za tretman podbratka, bilo za zatezanje ili smanjenje obima, može se kombinovati za dermapenom ili mezoterapijom za pun efekat, kako smo ga mi iskombinovali u okviru FIRM&TIGHT protokola.

Kada su u pitanju tretmani tela, idealna kombinacija je uvek sa presoterapijom na samom početku, kako bi se pokrenula cirkulacija, limfna drenaža i dodatno pospešio efekat, a zatim is a booster-ima i specijalnim pakovanjima koja su podrška učvršćivanju, preoblikovanju ili borbi sa celulitom.

Upravo sa ovom kombinacijom smo kreirali naše KICK START DIET protokole koji dolaze u različitim varijantama i kombinacijama koje zavisno od toga da li vam je potreban instant efekat ili želite kompletan protokol tretmana kao pripremu za novu sezonu – za cello telo ili parcijalno, po problematičnim regijama.

Venus Legacy spada u one tretmane koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim kada je u pitanju efekat i predstavljaju najbrži i najefikasniji način da rešite nekoliko beauty probema u isto vreme.

Salon lepote Industrija

Kralja Milutina 4, II sprat, stan 6,
Beograd, Srbija

https://www.facebook.com/industrijanegeilepote/

Dodatno predlažemo i...