Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Venecija: 490din i 55€, za 1 noćenje sa doručkom i prevoz!

Putovanje u Veneciju osmog marta na bazi 1 noćenja sa doručkom

 • Super cena
 • 490 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

08.03.2019    1

 • Putovanje u Veneciju
 • 1 noćenje sa doručkom
 • Autobuski prevoz
 • Termin: 08.03. - 11.03.2019.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN. 08.03.2019. BEOGRAD - Polazak iz Beograda u 18:00h sa glavne autobuske stanice ( BAS ), sastanak putnika 17:30. Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN 09.03.2019. PUNTO SABBIONI –VENECIJA
Dolazak do luke Punta Sabione.Vožnja brodom do Venecije I pešačko razgledanje grada: kanal Grande, most uzdaha, most Rialto, Duždeva palata, Trg Sv. Marka, crkva Sv. Marka, šetnja ulicama duž kanala…Slobodno vreme za uživanje čarima KraljiceJadrana. Povratak u Lido Di Jesolo. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. DAN 10.03. 2019. LIDO DI JESOLO – VERONA – LIDO DI JESOLO –OUTLET PALMANOVA
Doručak. Posle doručka fakultativni polazak za Veronu. Poseta Verone. Žasto Verona? Zašto grad večne ljubavi? Zato što je rodno mesto Romea i Julije čija je tragična ljubav opisana u istoimenom Šekspirovom delu. Ovaj grad umetosti u kome je sačuvano vise od 50 crkava romanskog, gotskog i renesansnog stila, prelepih mostova i raskošnih vrtova. Za turiste je posebno privlačan Rimski Teatar-Arena iz prvog veka. U Veroni svakako treba videti i grobnice porodice Skaligeri... Obilazak sa stručnim vodičem Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza Signoria, Most Ponte Pietro, Julijina kuća... Slobodno vreme za uživanje u ovom romantičnom gradu. Povratak u Lido Di Jesolo i nastavak puta ka čuvenom outlet centru PALMANOVI. Polazak za Srbiju i noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa pauzama radi odmora i obavljanja pasoških formalnosti.

4. DAN 11.03.2019. BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz konfornim turističkim autobusom prema program putovanja (klima,tv,dvd, audio oprema)
 • Smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom u hotelu 3* (kontitentalni-samoposluživanje) u Lidu di Jesolu ili okolini
 • Razgledanje prema program putovanja
 • Usluga predstavnika agencije-vodiča
 • Troškove realizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • stanični vaučer 50 rsd po osobi
 • Fakultativne izlete - obilazak Verone - 25€
 • Povratnu kartu za brod na relaciji Punto Sabbioni-Venecija-Punto Sabbioni Veneciji -15€
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Individualne troškove putnika
 • Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 30€ na cenu aranžmana

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta.

Hotel Piccadilly 3* smešten je u blizini trga Mazini, u blizini glavne šoping ulice Via Bafile. Od peščane plaže udaljen je 50 metara gde su ležaljke i suncobran besplatni za goste hotela. Hotel ima restoran, bazen, bazen za decu, hidromasažnu kadu, terasu, besplatan WiFi, teretanu (uz doplatu), parking sa ograničenim brojem mesta. Sve sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu, telefon, SAT TV, sef (uz doplatu na licu mesta), klima uređaj, mini – bar (uz prethodnu najavu i doplatu), balkon.

Hotel Athene 3* nalazi se u centralnom delu Lido di Jesola, poseduje privatan parking, terasu sa barom, restoran. Sobe 1/2 i 1/3 su sa tuš kabinom,tv-om, telefonom, Doručak je kontinentalni švedski sto.

Hotel Grifone 3*. Hotel se nalazi u Lido di Jesola, na oko 100 metara od mora. U okviru hotela se nalaze restoran, bar, picerija. Sobe su 1/2 i 1/3, poseduju kupatilo (tuš/wc), televizor, telefon, klima uređaj i sef (dodatno se doplaćuje na licu mesta). Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel Tokio 3* nalazi se u istočnom delu Lido di Jesola, poseduje bar, restoran. Sobe 1/2 i 1/3 su sa tuš kabinom,tv-om, telefonom, Doručak je kontinentalni švedski sto.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE ETA TOURS LICENCA MINISTARSTVA OTP 23/2018

Eta tours je osigurana polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 30000005235, osiguravača „MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd.

Cenovnik br.1 od 18.10.2018.

Eta Tours

Obilićev Venac, City Passage,
Beograd, Srbija

www.etaturs.rs

Dodatno predlažemo i...