Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Urinokultura!

Poliklinika i laboratorija - Millenium Medic

  • Super cena
  • 325 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!

  • Poliklinika i Laboratorija na Vračaru
  • Obavezna najava
  • Urinokultura 
  • Urin, bakteriološki

Poliklinika i laboratorija Millenium Medic se nalazi u Beogradu u Molerovoj 11, na Vračaru.

Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje.
U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje , možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca.

Urinokultura je pretraga urina kojom se dokazuje da li postoji ili ne postoji u uzorku urina bakterijski uzročnik infekcije urinarnog sustava (da li postoji bakterija).

Infekcije mokraćne bešike su najčešće infekcije i dovode do simptoma peckanja prilikom mokreća i česte potrebe za mokrenjem.

Uputstvo za uzimanje uzorka urina:
U sterilnu bočicu za urin uzeti srednji mlaz urina. Prethodno obaviti detaljnu jutarnju higijenu sapunom i vodom, kožu osušiti papirnim ubrusom. Urin što pre doneti u laboratoriju, a do tada ga čuvati na hladnom. Ukoliko koristite urikult, potrebno je prvo napuniti posudu urinom, zatim uroniti hranljive podloge u urin 3 – 5 sekundi, odliti sav urin iz posude, pa vratiti podloge u bočicu i zatvoriti je.

Kod male dece i beba takođe treba obaviti higijenu spoljnih genitalija, zatim pričvrstiti kesicu koja može da se nabavi u apoteci. Kesicu nakon uriniranja pažljivo zatvoriti i doneti u laboratoriju. Urinokulturu bi trebalo raditi pre antibiotske terapije. Ukoliko ste započeli sa nekom terapijom (uroantiseptik, antibiotik) pre davanja urina na pregled, obavezno napomenite laboratorijskom tehničaru prilikom predaje materijala na analizu. Ukoliko ste alergični na neki antibiotik ili ste trudnica, takođe napomenite laboratorijskom tehničaru prilikom predaje materijala na analizu.

Millenium Medic

Čiča Ilijina 6,
Beograd, Srbija

milleniummedic.rs

Dodatno predlažemo i...