Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Color doppler krvnih sudova regije po izboru!

Color doppler nogu ili ruku ili vrata ili aorte za 1.900 din

  • VREDNOST4,500 din
  • POPUST58%
  • UŠTEDA2600 din
 • 1900 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 8

 • UZ sa color dopplerom
 • Noge, ruke, vrat ili aorta
 • Obavezna najava unapred
 • Poliklinika Rončević

COLOR DOPPLER KRVNIH SUDOVA NOGU ILI RUKU ILI VRATA ILI AORTE u poliklinci specijalizovanoj za ultrazvučnu dijagnostiku za 1.900 din sa KupiMe kuponom.
 
Kolor Dopler krvnih sudova (Color Doppler dijagnostika) predstavlja neinvazivnu i potpuno bezbolnu metodu koja koristi ultrazvučne talase, visoke frekvencije (> 1MHz), za procenu protoka krvi kroz krvne sudove. Metoda se zasniva na odbijanju ultrazvučnih talasa od crvena krvna zrnca (eritrocite), pri čemu ultrazvučni talasi menjaju svoju frekvenciju (Doppler-ov efekat), što se registruje savremenim ultrazvučnim aparatima.
 
Ovom dijagnostičkom metodom se podjednako pregledaju i arterijski sudovi (arterije), kao i venski sudovi (vene). Kolor dopler krvnih sudova se najčešće koristi za pregled srca, krvnih sudova vrata, glave (transkranijalni Doppler- TCD), nogu, male karlice, ruku, bubrežnih krvnih sudova, krvnih sudova portnog sistema, abdominalne (stomačne)
aorte i njenih glavnih grana... Ova dijagnostička metoda se primenjuje i za procenu cirkulacije u različitim organima i tkivima, kao i za otkrivanje prisustva patološke cirkulacije u različitim promenama .S obzirom da se radi o metodi koja
nema štetne efekte na ljudski organizam .
 
Pravovremenim uvidom u stanje krvnih sudova u značajnoj meri se može pomoći pacijentima da izbegnu
nekada i po životno opasna vaskularna obolenja kao što je moždani udar, a lekarima značajno olakšava terapijski
pristup.
 
Ovaj pregled se preporučuje preventivno svim osobama starijim od 40 godina naročito osobama koje imaju: vrtoglavicu, nestabilnost, neurološka oboljenja, moždani udar, povišen krvni pritisak, povišen holesterol i trigliceride, dijabetes i gojaznost, pušenje i alkohol. genetska komponenta
 
Poliklinika DR Rončević Vam omogućava uvid u zdravstveno stanje organskih sistema uz minimalan finansijski izdatak. Već dugi niz godina insistiramo na spoju visokostručnog kadra i najsavremenije dijagnostičke opremljenosti, a veliki broj dugogodišnjih pacijenata je realan pokazatelj kvaliteta našeg rada. Poliklinika Dr Rončević je specijalizovana ustanova za ultrazvučnu dijagnostiku gde preglede obavlja subspecijalista za klinički ultrazvuk na najsavremenijem digitalnom color doppler ultrazvučnom 3D, 4D aparatu. 

 

Poliklinika Dr Rončević

Baba Višnjina 37,
Beograd, Srbija

www.ultrazvuk-drroncevic.com

Dodatno predlažemo i...