Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ultrazvuk po izboru u Dijagnostičkom centru Balkan Medic!

Proverite zdravstveno stanje vašeg organizma

  • Super cena
  • 1950 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!

  • Ultrazvuk regije po izboru
  • Ultrazvuk abdomena ili
  • Ultrazvuk male karlice ili
  • Ultrazvuk štitne žlezde

Ultrazvuk regije po izboru!

Ultrazvuk je neinvazivna i potpuno bezbedna dijagnostička metoda, čijom se primenom proverava zdravstveno stanje organizma. Ovom jednostavnom metodom može se otkriti veliki broj oboljenja ili otkloniti sumnja na ista. Ovo je polazna tačka posle koje se pacijent može uputiti na dalje pretrage. Ovom metodom pregledaju se organi smešteni u abdomenu (jetra, žučna kesica, žučni putevi, pankreas, bubrezi, slezina, mokraćna bešika, nadbubrežne žlezde, prostata kod muškaraca, a kod žena jajnici, jajovodi, materica), srce, zglobovi, dojke, testisi, krvni sudovi, vrat (štitasta žlezda, pljuvačne žlezde, limfni čvorovi, krvni sudovi i mišići vrata).

Ponuda obuhvata ultrazvuk po izboru: abdomena, male karlice ili štitaste žlezde. Zakaži svoj pregled i proveri svoje zdravstveno stanje. Prevencija je jako bitna kako bismo se zaštitili od opakih bolesti. Preventivni pregledi služe za kontrolu zdravlja i otkrivanje uzroka tegoba. Ultrazvuk je metoda koja daje verodostojne informacije o stanju odredjenih organa. Iskoristi ovu ponudu i ostvari popust kupovinom kupona za ultrazvučni pregled regije po izboru!

Dijagnostički centar Balkan Medic

Dijagnostički centar Balkan Medic je osnovan sa ciljem da pruži najbolju uslugu i dijagnostiku. Nalazi se u srcu Beograda, na Dorćolu. Svakog radnog dana i subote, tu je ljubazno osoblje i stručni tim lekara, spreman da u svakom trenutku najefikasnije odgovori na sve zahteve. U tome pomaže kvalitet medicinskih usluga, znanje i najmodernija oprema gde je partner kompanija Visaris. Nakon dugogodišnje prakse, iskustva, znanja i reputacije stečene u najvećim državnim ustanovama, rešili su da to pretoče u privatnu praksu i svim dosadašnjim korisnicima pruže još kvalitetniju uslugu i negu. Fokusirani su na svakog pacijenta, pre svega ljudski, a zatim i profesionalno.

 

Dijagnostički centar Balkan Medic

Rige od Fere 22,
Beograd, Srbija

balkanmedic.rs

Dodatno predlažemo i...