Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Tretman lica ultrazvučnom špatulom!

Ultrazvučno čišćenje lica za 990 din

  • VREDNOST2,500 din
  • POPUST60%
  • UŠTEDA1510 din
 • 990 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Ultrazvučno čišćenje lica
 • Piling lica i dubinsko čišćenje
 • Tretman je bezbolan i ugodan, traje oko 30 minuta
 • Salon KIIK na Vračaru

Ultrazvučno čišćenje kože je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje. Posebna metalna ploča emitira niske frekvencije ultrazvuka od 27 000 Hz, koji omogućuje omekšavanje i uklanjanje mitesera i blagi piling, takođe utiče na smanjenje hiperpigmentacije i poboljšava celokupni izgled kože.

Terapija pomoću ultrazvučne špatule takođe se koristi za problematičnu kožu s aknama i ima velike prednosti u odnosu na konvencionalno duboko čišćenje, jer ne oštećuje kožu, te ne postoji mogućnost post-traumatske hiperpigmentacije. Zbog izuzetnog uticaja na čišćenje i piling uz redovnu upotrebu ultrazvučna špatula smanjiće učestalost mitesera i akni.

Mikro-masažom stimuliraju se i aktiviraju slojevi tkiva,povećava cirkulacija krvi i stimulira protok limfe uz aktiviranje metaboličkih procesa osigurava optimalni dotok kiseonikom i povečava unos hranjivih sastojaka.Tretman se osim za redovno čišćenje lica preporučuje i kao početni tretman pomlađivanja kože. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osveženje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože.

Kako se radi ultrazvučni piling?

Na početku tretmana radi se priprema lica. Na kožu lica nanesemo tanak sloj gela ili nekog vlažnog sredstva. Tretman radimo uz pomoć aparata UZV špatule. Metalni deo aparata špatule služi za direktan kontakt sa kožom lica. Prilikom svakog prelaska preko kože kod izvođenja tretmana na špatuli ostaju komedoni (mitiseri ). Aparat ultrazvučnom vibracijom izbacuje komedone iz kanala (pritom nema pritiska ili neugodnog istiskivanja mitesera!), takođe u isto vrijeme uklanja se tanak sloj površinskih mrtvih stanica kože lica. Nakon završetka tretmana, na lice stavljamo masku koja umiruje, hrani kožu i skuplja proširene pore. Tretman je bezbolan i ugodan, traje oko 30 minuta. Nakon ultrazvučnog peelinga ne pojavljuje se crvenilo.

Ovakav tretman čišćenja lica preporučuje se svim uzrastima,a posebno je pogodan za osobe s osetljivom kožom.

Kozmetički studio KIIK

Salon sa 15 godina iskustva u industriji lepote, najviši nivo usluge, a svakim tretmanom i paketom skrojenim i prilagođenim Vašim ličnim potrebama

Salon KIIK

Ivana Đaje 10,
Beograd, Srbija

kiik.rs/

Dodatno predlažemo i...