Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ultrazvučno čišćenje, kompletan Vita Glow tretman, LAH POWER SCRUB aparat!

81% popusta za čistu, oksigeniziranu, rehidriranu i blistavu kožu lica

  • VREDNOST7,300 din
  • POPUST81%
  • UŠTEDA5910 din
 • 1390 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 9

 • Ultrazvučno čišćenje lica
 • Vita Glow tretman za sjaj i svežinu GRATIS
 • Aparat LAH POWER SCRUB
 • Koža je rehidrirana i blistava.

 

Ultrazvučno čišćenje lica uz gratis kompletan Vita Glow tretman za sjaj i svežinu kože lica sa popustom 81%.
 
Čišćenje kože je jedan od ključnih načina da održite zdrav ten. Uklanjaju se tragovi nečistoće i šminke, a li u isto vreme se otklanjaju stare ćelije kože, otkrivajući sveže. Bez čišćenja koža može izgledati neprivlačno i sivo, naročito ako živite u gradu sa visokim stepenom zagađenja. 
 
Ali od sada možete reći NE sivom tonu i nepravilnostima, uz kombinaciju ultrazvučnih talasa i vita glow preparata, vratićete lepotu i sjaj svome licu za samo 45 minuta. Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica najučinkovitiji je način čišćenja i rehidratacije.
 
Postupak rada se umnogome razlikuje od dosadasnjih tretmana ciscenja, jer serum koji se ultrazvukom ubacuje pod kožu nastavlja da čisti vaše lice u narednih 14 dana, i kao rezultat celokupnog procesa nastaje besprekorno lice. Bezbedan, bezbolan i učinkovit tretman, kojim se sa kože skidaju mrtve ćelije, višak masnoće i čiste pore, osnovni je korak svake nege. Dejstvom ultrazvuka poboljšava se mikrocirkulacija i oksigenacija kože nakon čega je lice i čisto i rehidrirano.
 
Aparat LAH POWER SCRUB  koristi kombinovano, tehnologiju niskofrekventnog ultrazvuka i posebne ultrazvučne špatule čijim se dejstvom, na površini kože stvara tanak sloj ozona, koji uništava sve mikroorganizme . Ovo je dejstvo od jako velike važnosti kada se tretira problematična koža.
 
Nakon samo 45 minuta, koliko traje tretman ultrazvukom, koža biva očišćena, oskigenizirana, rehidrirana i blistava.
 
Paket obuhvata nanošenje losiona, ultrazvučno čišćenje, nanošenje oxygen maske, vitaglow seruma i kreme. Kako se maska suši, skuplja se izvlačeći mitisere i mrtve ćelije kože iz otvorenih pora. Međutim, veoma je važno da se posle ovakvih tretmana pore zatvore  da bi se zaustavilo nagomilavanje prljavštine. Posebno se preporučuje osobama koje se često izlažu UV zracima (sunce ili solarijum), pre i posle boravka na moru ili planini, jer ozon koji se stvara u toku tretmana eliminiše slobodne radikale koji se pod dejstvom sunca oslobadjaju u koži i vezivu i na taj način sprečava fotostarenje.
 
U Aesthetic Centru & Spa Katarina su u ponudi najmoderniji tretmani iz oblasti dermatologije sa preparatima vodećih svetskih profesionala, uz mogućnost konsultacije sa visoko stručnim osobljem.
 
Ponovo zablistajte, jer Vaš osmeh je naše zadovoljstvo!

Aesthetic Center & Spa Katarina

Sazonova 32,
Beograd, Srbija

www.katarinacenter.com

Dodatno predlažemo i...