Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ultrazvučna špatula lica!

Poboljšanje tonusa kože, ubacivanje aktivnih supstanci

  • VREDNOST3,000 din
  • POPUST60%
  • UŠTEDA1800 din
 • 1200 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • Ultrazvučna špatula lica
 • Tretman se preporučuje svima
 • Čišćenje površinskog sloja kože
 • Izvlačenje mitisera i sebuma iz pora

 

Ultrazvučna špatula

Jedna od novijih procedura u okviru današnjih kozmetičkih tretmana jeste ultrazvučno čišćenje lica u kome je gavni alat upravo ultrazvučna špatula. Ova metoda može biti samostalna ili u okviru bilo kog kozmetičkog tretmana. Ukoliko se radi samostalno možemo postići sledeće efekte :

 • čišćenje površinskog sloja kože
 • izvlačenje mitisera i sebuma iz pora
 • glačanje kože (ujednačen ten)
 • unošenje aktivnih ampula u kožu

Prednost ultrazvučne špatule je ta što olakšava i skraćuje vreme klasičnog tretmana, čini ga manje bolnim i prijatnim po klijenta. Pri izvlačenju mitisera ultrazvukom koža reaguje blagim crvenilom koje nestaje nakon pola sata ili već nakon maske. Takođe, ukoliko unosite aktivne supstance ovim putem, možete biti sigurni da je koža upila veću dozu sastojaka za razliku od unošenja utrljavanjem ili masažom. Kome se preporučuje tretman ultrazvučnom špatulom?

 

Svim osobama koje su osetljive na komedoekspresiju mitisera ručno, preporučujemo ovaj tretman, kao i koži koja burno reaguje na ručno istiskivanje.
Osobe koje žele „blic efekat” na svojoj koži pre nekog bitnog događaja, a razlog tome je taj što koža odmah bude lepša, jedrija, zdravijeg izgleda.
Osobe koje nemaju vremena za tretmane koji traju dugo, a žele isti efekat
Osobe koje redovno rade na održavanju i nezi kože (kao dopunska procedura)

Funkcija – poboljšanje tonusa kože, ubacivanje aktivnih supstanci

Pošto se na koži koja je očišćena od mitisera, mrtvih ćelija i nečistoća, povećava oksigenizacija, povećava se i propustljivost kapilara. Ovo stanje kože je preduslov za pravilno upravljanje kožnih oboljenja povezanih sa starenjem. Zbog mikromasaže, koja je rezultat ultrazvučnih vibracija, povećava se razmena materija i stimuliše se limfna cirkulacija, tako da se aktivne supstance laše prodiru u dublje lojeve kože.

Akademija Purity

Akademija za estetiku i kozmetologiju "Purity" posluje kao ustanova za obrazovanje odraslih već 7 godina. Tokom ovog perioda uvideli smo da pored edukacija veliki broj naših polaznika želi i tretmane. Ono što nas razlikuje od ostalih je što naše tretmane izvode licencirani predavači sa Akademije. Program po kome radimo i naš pristup klijenteli međunarodno je i domaće akreditovan po standardima Ministartsva prosvete RS i Instituta za medicinsku kozmetiku iz Izraela. Tokom 7 godina kroz sistem obuek prošlo je više od 1000 ljudi i brojna klijentela koja je zadovoljna tretmanima.Naš cilj je nije zarada već da pružimo mogućnoist svakoj ženi da bude lepa i pravilno negovana. Naši tretmani imaju pristupačne cene a možemo se pohvaliti i kvalitetom kozmetike "Purity" čiji smo uvoznici i distributeri za područje Istočne Evrope. Hvala Vam što ste za brigu o svojoj lepoti izabrali Akademiju "Purity".

Akademija Purity

Dimitrija Tucovića 105,
Beograd, Srbija

www.kozmetika.edu.rs

Dodatno predlažemo i...