Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Ultra slim paket za mršavljenje!

5 maderoterapija, 5 ručnih anticelulit masaža i 5 termo pakovanja!

  • VREDNOST11,000 din
  • POPUST73%
  • UŠTEDA8000 din
 • 3000 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Ultra slim paket
 • 5 maderoterapija i 5 termo pakovanja
 • 5 ručnih anticelulit masaža
 • Salon lepote Amelie u Zemunu

Ultra slim paket:

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gde god stimulišemo limfnu drenažu, kao poželjan efekat osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju celog organizma!

Anticelulit masaža oklagijama, preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše veruju masažama.

Maderoterapijom se za razliku od klasične anticelulit masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku da primenjuju i je jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, makar duplo bolji od uobičajene anticelulit masaže! O efektima na celokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox celog tela i uravnoteženo funkcionisanje imunog sistema!

Bolna osetljivost tokom i nakon prvih nekoliko tretmana je moguća, kao i kod klasične anticelulit masaže! Neke osobe na tretmanu samo uživaju, a neke osećaju nelagodnost dok se prelazi preko delova koji su ozbiljno zahvaćeni celulitom.

Maderoterapija se ne izvodi u toku ciklusa i treba tretmane isplanirati tako da stignete da uradite seriju od najmanje 8, a optimalno 10 masaža izmedju dva ciklusa!

Naravno da se mora voditi računa o osobama sa izrazenim venama i kapilarima na nogama!

Ručna antucelulit masaža podstiče pokretanje limfe (limfna drenaža), pospešuje kapilarnu cirkulaciju i podstiče regeneraciju i zatezanje kože.

Termo pakovanje sadrži alge, zelenu glinu, bršljan, divlji kesten, kofein.... Zbog svog bogatog sastava ciljano deluje na smanjenje najtvrdokornijeg celulita, sprečava zadržavanje vode u organizmu, redukuje masne jastučiće, vraćajući koži elastičnost.

Salon lepote Amelie

Bežanijska 2,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...