Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Paket od 3 tretmana uklanjanja strija laserom!

Zauvek se rešite strija u centru Medica Aesthetica

  • VREDNOST24,000 din
  • POPUST54%
  • UŠTEDA13000 din
 • 11000 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Uklanjanje strija na svim delovima tela
 • Tretman se vrši Er YAG laserom
 • Najbolja terapija za uklanjanje strija
 • Centar Medica Aesthetica na Vračaru

Paket od 3 tretman uklanjanja strija Er YAG laserom u klinici lepote MEDICA  AESTETHICA.

Frakcionisana laserska tehnologija Er:YAG laserom omogućava osim uklanjanja strija i istovremeno postizanje lifting efekta i uklanjanje plitkih bora.
 
Laserski zrak maksimalno precizno skida površni oštećeni sloj kože, a istovremeno  vrši stimulaciju  dubljih slojeva derma te na tretiranoj koži dolazi do sinteze potpuno novih kolagenih vlakana. Laserski snop u koži ciljano deluje na kolagena vlakna i fibroblaste u potkoži izazivajući njihovu stimulaciju i proliferaciju. Stimulisani fibroblasti za 7 dana počinju proizvodnju novog kolagena čiji vrhunac se dostiže 21. dana, a puni efekat same stimulacije proizvodnje kolagena nastupa za 3 meseca.
 
Tretman ovim laserom je minimalno invazivna metoda, a tokom samog tretmana se oseća samo blago peckanje. Na koži se prave mikroskopske ranice što za rezultat ima obnavljanje površinskog sloja kože i stimulaciju sinteze novog kolagena u dubljim slojevima. Tretman traje 30-60 minuta i praćen je manje ili vise intenzivnim crvenilom koje je prolazno i smiruje se u naredna 24 sata. Nakon tretmana lekar na kožu nanosi masku sa faktorima rasta ili antibiotsku mast i savetuje pacijentu dalju kućnu negu. Za postizanje optimalnih rezultata preporučuju se 4 do 6 tretmana u intervalima koje lekar u datom slučaju predloži. U periodu između dva tretmana ne preporučuje se sunčanje tretirane regije.
 
Rezultati su savršeni - dolazi do eliminacije strija uz istovremeno zatezanje tretirane zone. Potom koža izgleda glatko, elastično i jedro.
 
Terapija Er:YAG laserom je bezbedna, efikasna, bezbolna i najbolja terapija za uklanjanje strija - apsolutni hit u svetu.
 
Medica Aesthetica iz Beograda je jedan od prvih i najrenomiranijih centara estetske medicine u jugo-istočnoj Evropi sa decenijom uspešnog, profesionalnog iskustva u primeni ne-hirurških estetskih tretmana na hiljadama zadovoljnih pacijenata, sada već dugogodišnjih i dragih prijatelja Medica Aesthetica-e.
 
Medica Aesthetica je osnivač Anti-Ageing akademije Srbije u kojoj je dugogodišnje iskustvo Medica Aesthetica-e i njenih medicinskih saradnika pretočeno u kompletne, opsežne, "hands-on" edukacije o najefikasnijim i najbezbednijim tehnikama primene ne-invazivnih estetskih tretmana.

Medica Aesthetica

Dubljanska 23,
Beograd, Srbija

www.medicaaesthetica.com

Dodatno predlažemo i...