Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Uklanjanje kondiloma!

Uklanjanje deset manjih kondiloma elektrokauterizacijom

  • VREDNOST24,000 din
  • POPUST85%
  • UŠTEDA20500 din
 • 3500 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 1

 • Uklanjanje kondiloma elektrokauterom
 • Kondilomi preponske regije i stomaka do 3mm
 • Lekarska ordinacija Dr.Nestorov

 

Polne bradavice, kondilomi, veoma su zarazni i rasprostanjeni benigni tumori površinskih slojeva kože u genitalnoj regiji. Izazivaju ih humani papiloma virusi, koji su izazivači ovih izraslina u blizu 90 odsto slučajeva.
Veoma je važno da se ukloni svaka bradavica koja izađe, kao i da se istovremeno leče oba partnera.
Ove promene se mogu vratiti i posle uklanjanja, zbog svoje virusne etiologije.

Ponuda obuhvata
 • Uklanjanje manjih kondiloma elektrokauterom (do 10 promena), sa kože preponske regije i stomaka, do 3 mm u promeru, za veće moguća doplata na licu mesta
• Popust se NE odnosi na kondilome većih dimenzija od navedenih, kondilome na koži i sluzokožama polnih organa, kondilome oko analnog otvora i na drugim regijama sem gore navedenih

 

Ordinacija Dr Nestorov je počela sa radom tokom 2014. godine, kao jedna od retkih privatnih lekarskih ordinacija u naselju Braće Jerković, u opštini Voždovac, a jedina registrovana kao ordinacija opšte medicine. Osnovao ju je dr Marin Nestorov, sa idejom da pruži veliki dijapazon medicinskih usluga po prihvatljivim cenama, svojim komšijama i ostalim pacijentima.

Vizija na kojoj se temelji poslovna politika ordinacije, sadržana je u četiri reči koje čine poslovni slogan kuće: „Poštovanje, razumevanje, etika, komunikacija”. Kada dolazite kod nas po pomoć, morate dobiti naše puno poštovanje zbog Vašeg izbora, razumevanje Vašeg problema i potreba, moralno-etički adekvatan stav prema potrebama najadekvatnijeg lečenja, i dobru komunikaciju na dalje. Najviši cilj nam je mnogo zadovoljnih pacijenata i širenje dobrog glasa.

Locirana na početku naselja Vojvode Vlahovića, ordinacija je u neposrednoj blizini stanovnicima tog naselja, kao i stanovnicima iz „Braće Jerković” (uključujući i naselje Medaković III), dok je od novog naselja Stepa Stepanović deli svega nekoliko minuta vožnje.

Ordinacija je u prizemlju poslovne zgrade, poseduje sopstveni parking, a u neposrednoj blizini je i izuzetno dobro snabdevena apoteka „Novamedika”
 

 

Lekarska ordinacija Dr. Nestorov

Vojvode Vlahovića 2,
Beograd, Srbija

www.drnestorov.rs

Dodatno predlažemo i...