Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Uklanjanje kapilara IPL na licu ili telu!

Uklanjanje kapilara

  • VREDNOST5,000 din
  • POPUST50%
  • UŠTEDA2500 din
 • 2500 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 6

 • Uklanjanje kapilara IPL
 • Na licu ili telu
 • Obavezna najava

 

Uklanjanje kapilara IPL na licu ili telu! 

Zbog savremenog načina života koji uključuju od naglih promena temperature, teškog fizičkog rada, neodgovarajućih krema, štetnog delovanja sunca pa do izduvnih gasova i našeg stila života, crvenilo i kapilari sve su češća pojava. Često stvaraju nelagodu, stoga zašto ih ne ukloniti najnovijim metodama i sigurnim tretmanima?

IPL uređaj poseduje patentiranu talasnu dužinu koja efikasno uklanja kapilare. Aplikator emituje žutu svetlost talasne dužine 475 – 1100 mm koja se pretvara u toplotnu energiju hvatajući se za hemoglobin te tako postepeno redukuje kapilare bez nuspojava.

Idealni klijenti za IPL uklanjanje kapilara su klijenti kojima su dijagnostikovane rosacea (kuperoza), eritroza, varikozne vene i angiomi. Najčešće su to kapilare na nogama i kapilare oko nosa. Problem s kapilarama manifestuje se kao crvenilo kože, najčešće kao crvenilo lica i crvenilo oko nosa. Česta pojava je pucanje kapilara na nogama i licu.

Pre samog tretmana, koža se ne sme izlagati suncu ili solarijumu mesec dana (4 nedelje), a proizvodi koji izazivaju fotoosetljivost kao kreme za samopotamnjivanje treba prestati koristiti najmanje 7 dana pre tretmana.

IPL uređaji poseduju patentiranu talasnu dužinu od 475nm (žuta svetlost) koja omogućuje selektivnu koagulaciju tj. zgrušavanje koje se događa postepeno te telo na prirodan način eliminiše tretirani kapilar. Bez nuspojava odnosno odmah nakon tremana možete najnormalnije obavljati sve obaveze za razliku od lasera koji rade na principu agresivnog pucanja kapilara nakon kojeg ostaju crvene ili ljubičaste fleke.

Fitness i Estetik studio "Viktorija" Vam pruža savršene uslove za prijatno, komforno i efikasno vežbanje, a uz specijalne tretmane za negu lica i tela, rezultati će biti potpuni.
 
U Estetik studiju posvetite svom telu pažnju koju zaslužuje. Relaksirajte se, oporavite, podmladite uz izabrani tretman lica i tela. Salon se nalazi u blizini centra grada - nedaleko od Vukovog spomenika, pa je svojom lokacijom dostupan svima raspoloženim kako za relaksaciju, tako i za pravi trening!

 

Sportsko udruženje Viktorija fitnes

Ruzveltova 10,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...