Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Tretman laserskog uklanjanja akni, ožiljaka i bora!

Gratis kiseonik tretman lica! Uklonite nedostatke sa svog lica i zasijajte punim sjajem!

  • VREDNOST4,000 din
  • POPUST80%
  • UŠTEDA3201 din
 • 799 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 10

 • Tretman laserskog uklanjanja akni, ožiljaka i bora
 • Gratis kiseonik tretman lica
 • Sigurna, minimalno invazivna metoda
 • Madicinski laser najnovije generacije

Znate još iz doba adolescencije i bubuljica da nema te šminke koja će kamuflirati akne i mitisere, nečistoće i fleke. Dubinska, kontinuirana i pravilna nega kože je jedini put do sjajne, zdrave i lepe kože. E ako je tako, imate rešenje u rukama!

Kao posledica težih oblika akni na koži ostaju ožiljci koji su često uzrok frustraciji i iskompleksiranosti. Još uvek je nejasno zašto neke akne ostavaljaju ožiljke, a neke ne. Postoje dva osnovna tipa ožiljaka od akni u zavisnosti da li je defekt nastao ispod nivoa kože (atrofični ožiljci) ili iznad nivoa kože (hipertrofični – keloidni ožiljci). 80 -90% osoba sa aknama ima atrofične ožiljke od akni. Zahvaljujući najnovioj tehnologiji  danas je ove nepravilnosti moguće korigovati. Lasersko uklanjanje ožiljaka od akni, uz manje bola i duplo kraće vreme oporavka od dosadašnjih tretmana nudi prvi frakcionisani sistem na bazi bipolarne radiofrekventne struje.

Tretman laserom je sigurna, minimalno invazivna procedura za skidanje ožiljaka koja omogućava da se površinski sloj kože obnovi za 24 sata a tretirane zone u dubljim slojevima derma dovode do proizvodnje potpuno novih kolagenih vlakana sa fantastičnim rezultatima u skidanju ožiljaka uz istovremeno zatezanje tretirane kože.

Svaka naša mušterija odlazi iz salona obasjana osmehom zadovoljstva. Svratite i Vi do nas, i odaberite neki od tretmana koje nudimo, da biste se već sutra osećali zadovoljniji sobom. Ukoliko osećate napetost i teret savremenog života, brinu Vas suvišne naslage na butinama i stomaku, oporavljate se od neke sportske povrede, jedan je odgovor za sva ta pitanja – masaža.

Studio lepote Mima

27.Marta 32 (kod Taša),
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...