Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Uklanjanje akni i fleka od akni!

Tretman za bolji izgled i kvalitet lica u Laser centru Triniti

  • VREDNOST3,900 din
  • POPUST68%
  • UŠTEDA2650 din
 • 1250 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Uklanjanje akni i fleka od akni
 • Terapija laserom svetlosne energije HFX technology
 • Bezbolna, bezbedna, bez neželjenih efekata, bez iritacija i crvenila
 • Prva 3 tretmana se rade u razmaku od 10 dana 

Bore, fleke, akne ili mitiseri... nešto nas od ovoga uvek odvoji od savršene slike našeg lepog lica. U adolescenciji nas muče akne, od gradske prljavštine i smoga tu su uvek mitiseri,  vreme nam u amanet ostavi po koju boru, a sunce fleku. Zato je danas idelna prilika da svom licu obezbedite izgled bez svega ovoga.
 
Akne i fleke na koži koje su ostale nakon akni su veliki problem. Bez obzira da li ste u pubertetu ili ste odavno izašli iz njega, problem se može rešiti. I to trajno! Kod akni postoji veliki broj krema kojima možete postići manje ili veće efekte, ali laser će Vam na najsavremeniji način rešiti problem. Kod fleki koje su ostale nakon akni nemate mnogo izbora. Fleke ostaju i nakon što izađete iz puberteta. Fleke ne možete ukloniti, već ih možete jedino zamaskirati puderom. Terapija laserom će rešiti Vaš dugogodišnji problem.
 
Akne počinju u adolescenciji usled dejstva hormonskih promena koje stimulišu produkciju sebuma (loja) u lojnim žlezdama i izazivaju zapušenje izvodnih kanala lojnih žlezda. Takođe, uzroci pojačanog lučenja sebuma mogu biti masne kreme, neadekvatna higijena i kozmetika, zagađenje i visoka vlažnost vazduha, kao i određeni lekovi. U zapušenim porama akumuliraju se toksini i razmnožavaju bakterije koje izazivaju hronično zapaljensko oboljenje lojnih žlezda. Na površini kože ovo se manifestuje kao stvaranje akni.
 
Laser koristi svetlosnu energiju (HFX technology) od 480nm kako bi transferovao potrebnu energiju u dublje slojeve kože dermis i subkutis i time podstakao određene procese. Delovanjem na kapilare i lojne žlezde redukuje se lučenje sebuma i direktno potpuno uklanjaju bakterije, što za posledicu ima smanjenje i nestanak akni i komedona. S obirom da laser primenjuje najnoviju tehnologiju baziranu na ksenonskom laserskom snopu omogućava bezbolno antiinflamatorno i regenerativno dejstvo. Infekcija se smiruje i istovremeno podstiče reparacija struktura derma tako da se osim izlečenja akni, odstanjuju i fleke od akni i dobija  bolji  i lepši ten. Tretman podstiče razvoj novog kolagena pa smanjuje blaže ožiljke, a koža je nežnija i zategnutija. Stimuliše stvaranje novih elastičnih vlakana u koži i tako sprečava pojavu novih ožiljaka i ublažava već postojeće
 
Najveće prednosti terapije laserima u odnosu na dosadašnje su:
 • brza je i efikasnija od lekova
 • bezbolna, bezbedna
 • nema neželjenih efekata
 • nema iritacije i crvenila kože u toku terapije
 • nema upotrebe lekova
Ako imate nesavršenosti na licu u vidu fleka, akni ili mitisera, onda obavezno iskoristite popust na laserski tretman koji ih uklanja jednom zauvek.
 
Tretmani su bezbedni i neinvazivni, a metoda klinički dokazana. Prva tri tretmana se rade sa vremenskim razmacima od 10 dana, a nakon toga na tri nedelje. Tretman se ne radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, srčani pejsmejker, metalni implanti, hepatitis infekcije, u trudnoći i tokom dojenja.

Laser centar Triniti Beograd

Bulevar Mihajla Pupina 97, blok 21,
Novi Sad, Srbija

Dodatno predlažemo i...