Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Izrada i detaljno tumačenje natalne karte!

Proverite da li su Vam zvezde naklonjene!

  • VREDNOST3,000 din
  • POPUST90%
  • UŠTEDA2701 din
 • 299 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 126

 • Izrada i tumačenje natalne karte
 • Tekst na dvadesetak štampanih strana
 • Poslati mail sa tačnim podacima
 • Astrolog Dr Sunčica Milošević

Kad Vam je srce slomljeno ljubavnim krajem ili ste depresivni zbog toga što ni u jednom oglasu za posao ne traže baš Vas, sumnjate u svoju sreću i pitate se gde je ta Vaša srećna zvezda i zašto ne sija... Nije sve tako crno čak i kad ovako izgleda. Jer sreća je tu, u Vašem sazvežđu, treba samo neko da vam je protumači, nacrta i objasni...
 
Ako ste već bili zagledani u velike i male medvede tokom vedrih letnjih noći ali niste uspeli da sami protumačite šta Vam to zvezde poručuju, predlažemo da i dalje uživate u pogledu na zvezdano nebo, a tumačenje prepustite astrolozima koji su to izučavali kao nauku.
 
Evo zašto preporučujemo da se Astrolog Dr Sunčica Milošević zagleda u Vaše zvezde...
 
"Uskoro postajem specijalista Interne medicine, dok je moja velika neostvarena ljubav specijalizacija iz Psihijatrije, tako da je astrologija ustvari kompenzacija neostvarene ljubavi. Astrologija je sastavni deo mog zivota, njome se bavim 20-ak godina i uradila sam preko 3000 horoskopa i dešifrovala mnoge životne priče. Ljudi mi se godinama kasnije javljaju, zahvaljuju za ono sto sam učinila za njih. Tonski zapis moje analize su preslušavali mnogo puta, naročito kad su prolazili kroz neke teške životne izazove i drame i zahvaljujuci precizno definisanim životnim periodima, definisanim trajanjem i načinom prevailaženja, su te teške trenutke mnogo lakše prebrodili. Treba znati kada prelomiti i rizikovati, izvući maksimum od života, kako bi ishod mnogih događaja bio happy end".

Štampana verzija Vaše natalne karte i tekst na nekoliko štampanih strana koje sadrže analizu natalne karte za samo 299 din. Obavezno je da  napomenete ako niste sigurni  u tačno vreme rođenja, jer to je najbitniji podatak za izradu natalne karte. Na Vaš zahtev može se raditi i lično.

Sunshine

Šejkina 56/17,
Beograd, Srbija

www.astrologdrsuncicam.com

Dodatno predlažemo i...