Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Tretman nehiruške liposukcije sa lipolizom i limfnom drenažom!

Najsavremenija metoda uklanjanja celulita za 590 din

  • VREDNOST4,500 din
  • POPUST87%
  • UŠTEDA3910 din
 • 590 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Unapredite svoje telo bez hiruških intervencija
 • Nehiruška liposukcija sa lipolizom i limfnom drenažom
 • Trajanje tretmana 30 minuta
 • Aparatom se tretira celo telo

Dovedite svoje telo do savršenstva!

Sa dvadeset mislimo da je muškarcima važno da je žena lepa... sa trideset otkrijemo sebe i verujemo da je pametna žena ono što ih privlači. Onda dođu surovo realne četrdesete i pokažu nam na primerima, da im je zapravo važno samo da je, žena. Srećom, do tada smo već i lepe i pametne pa uživamo i zabavljamo se, šta god oni mislili...

Danas otkrijte kako da svoje telo unapredite bez hiruških intervencija. Tretman nehiruške liposukcije, sa lipolizom i  limfnom drenažom, pomoći će osećaju lepote i zadovoljstva. Uz 85% popusta.

Zahvaljujući sve većem prožimanju medicine i kozmetike došlo je do pronalaženja aparata čiji su rezultati do skoro bili nezamislivi. To je neinvazivna, bezbolna, sigurna metoda alterazivne liposukcije, pomoću koje se bez hirurške intervencije odstranjuju masne ćelije, a rezultati su momentalno vidljivi. Ova metoda donosi gotovo jednake razultate kao kod hiruškog zahvata, ali bez anestezije, bolova i dugotrajnog oporavka.
 
Tajna ove revolucionarne mašine jeste u tome jer pretvara čvrste masne ćelije u tečne i time omogućava njihovo izbacivanje iz organizma. Zavisno od vrste celulita biraju se odgovarajući programi za oblikovanje stomaka, bedara, bokova, natkolenica i gluteusa. Trajanje tretmana je oko 30 minuta i ukoliko se ispoštuje pravilna procedura, može se očekivati gubitak masnih naslaga na stomaku od 2 cm do 4 cm po tretmanu, a na butinama od 1 cm do 2,5 cm.
 
Preporučena dinamika tretmana je tri puta sedmično. Ovim tretmanima se uspešno može rešiti i problem 'pivskog' stomaka koji je vrlo čest kod muškaraca. 
 
Ovaj tretman rešava problem celulita, opuštene kože, tretman namenjen mršavljenju, zatezanju i oblikovanju.  Aparatom se tretira celo telo, od grudi do zglobova u zavisnosti od Vaših potreba. 
 
Tretman nije namenjen trudnicama, osobama sa visokim krvnim pritiskom ili trombozom, metalnim implatantima ili kardio problemima.

D&S body studio

Vranjska 8,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...