Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Lipoliza tela za topljenje masnih naslaga!

Idealan tretman za sagorevanje lokalizovanih masnih naslaga regije po izboru

  • VREDNOST15,000 din
  • POPUST74%
  • UŠTEDA11100 din
 • 3900 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • Tretman lipolize - butine stomak, bokovi ili zadnjica
 • Sagorevanje lokalizovanih masnih naslaga
 • Tretman u trajanju od 30 minuta
 • Za postizanje željenog efekta potrebno 3-4 tretmana

TRETMAN LIPOLIZE - IDEALAN ZA SAGOREVANJE LOKALIZOVANIH MASNIH NASLAGA!

Ponekad i ljudi koji nemaju preveliki višak kilograma imaju problem sa lokalizovanim masnim naslagama! Ovo je zbog toga što su neke regije tela predisponirane da akumuliraju masnoće koje organizam ne konzumira.

Neadekvatna ishrana i fizički manje aktivan način života mogu dovesti do akumulacije masti na odredjenim delovima tela, kod muškaraca su to najčešće masti na stomaku, dok žene pate od bokova i “spojlerčića”.

Tretman lipolize se izvodi korišćenjem lipolitičkih koktela koji dovode do sagorevanja masnih naslaga u određenoj regiji.Vrsta i količina lipolitika određuju se individualno u zavisnosti od potrebe pacijenta. U najvećem broju slučajeva se primenjuje na butinama, stomaku, bokovima i zadnjici.

Lipoliza ima princip ubrizgavanja velike koncentracije supstanci lipolitičkog dejstva u područja sa viškom masnih naslaga i na taj način, samo masne ćelije su te koje imaju efekat od supstanci, što je jedna od prednosti ove procedure.

Nakon tretmana lipolitički kokteli započinju razgradnju membrane u masnoj ćeliji, membrana se otvara i samim tim dolazi do izlivanja sadrzaja u okolno tkivo. Zatim se taj sadržaj putem krvotoka doprema do jetre koja od masti pravi otpadne materije i kao takve šalje do creva koja ih pražnjenjem izbacuju iz organizma... Budući da se ovaj proces odvija postepeno tako i rezultati na tretiranoj regije postaju da budu vidljivi nakon 10 dana od primene terapije.

Ceo ovaj proces sagorevanja traje ukupno oko 30 dana, i upravo tada, nakon minimum 30 dana se tretman ponavlja ( ukoliko ima potrebe za tim)

U ovom periodu preporučuje se veća konzumacija vode, a sve u cilju pospešivanja celog ovog lipolitičkog procesa...

Nuspojave tokom lipolize su retke ako se radi sa kvalitetnim materijalom i stručnim osobljem. Osim blagog otoka, crvenila ili modrica koje se povuku nakon prosečno nedelju dana, neke jače kontrindikacije mogu biti kratkotrajna i prolazna mučnina, kratkotrajna i prolazna vrtoglavica, blagi pad krvnog pritiska.

Ne preporučuje se tokom trudnoće, dojenja, kod postojanja dijabetesa ili autoimunih bolesti, kao I kod nekih kardiovaskularnih bolesti I alergija.

Estetic centar S Auriege nalazi se na Bežanijskoj kosi i nudi sve vrste usluga za negu tela i lica, među kojima su najsavremeniji tretmani za oblikovanje linije i usluge trajne šminke. Vešto, profesionalno i uvek raspoloženo osoblje salona, potrudiće se da izađe u susret svim Vašim zahtevima. Uživajte u prijatnoj i opuštajućoj atmosferi a pri tom i u tretmanu trajne šminke, čijim ćete rezultatom biti sigurno zadovoljni.

Vip Beauty Centar Bežanija

Danila Lekića Španca 9,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...