Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Tretman lica 24k zlatnom kašikom!

Biostimulativni tretman lica zlatnom kašikom

  • VREDNOST10,000 din
  • POPUST80%
  • UŠTEDA8010 din
 • 1990 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 1

 • Tretman lica 24k zlatnom kašikom
 • Proces obnavljanja i stvaranja nove ćelije
 • Hidrirana i zdrava koža
 • Akademija Purity

 

Tretman lica 24k zlatnom kašikom!

Zašto tretman biostimulativnim zlatom?

Kompleks preparata koji sadrži 24 k zlato, kolagen, kavijar kompleks, vitamine i minerale Mrtvog mora je jedinstvena formula za biostimulaciju kože.

Zašto su rezultati vidljivi odmah?

Kada dođe do biostimulacije ćelije ona će u narednom periodu težiti obnavljanju. Sve prirodne komponente stimulisaće ćeliju na regeneraciju. Ne postoji jači proces za obnavljanje od podsticanja ćelije na rast i regeneraciju. Kako vreme prolazi Vaša koža izgleda sve bolje tokom mesec dana. Efekat je vidljiv odmah zbog jako koncentrovanih sastojaka i prodora nanočestica u dublje slojeve derma.

Koliko često treba raditi tretman?

Ne češče od mesec dana. Proces obnavljanja i stvaranja nove ćelije kože traje 28-30 dana. Iz istog razloga poštujemo mehanizme koji obnavljaju našu kožu i ne tretiramo je češće.

Akademija Purity

Akademija za estetiku i kozmetologiju "Purity" posluje kao ustanova za obrazovanje odraslih već 7 godina. Tokom ovog perioda uvideli smo da pored edukacija veliki broj naših polaznika želi i tretmane. Ono što nas razlikuje od ostalih je što naše tretmane izvode licencirani predavači sa Akademije. Program po kome radimo i naš pristup klijenteli međunarodno je i domaće akreditovan po standardima Ministartsva prosvete RS i Instituta za medicinsku kozmetiku iz Izraela. Tokom 7 godina kroz sistem obuek prošlo je više od 1000 ljudi i brojna klijentela koja je zadovoljna tretmanima.Naš cilj je nije zarada već da pružimo mogućnoist svakoj ženi da bude lepa i pravilno negovana. Naši tretmani imaju pristupačne cene a možemo se pohvaliti i kvalitetom kozmetike "Purity" čiji smo uvoznici i distributeri za područje Istočne Evrope. Hvala Vam što ste za brigu o svojoj lepoti izabrali Akademiju "Purity".

Akademija Purity

Dimitrija Tucovića 105,
Beograd, Srbija

www.kozmetika.edu.rs

Dodatno predlažemo i...