Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Tretman kuperoze i crvenila!

Nega i tretiranje kože

  • VREDNOST3,000 din
  • POPUST77%
  • UŠTEDA2300 din
 • 700 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Tretman kuperozne kože
 • Nega kože
 • Alternativa je termo maska, komedogel ili biljna maska
 • Lepši izgled lica

 

Tretman kuperoze i crvenila!

Veliki broj, kako žena tako i muškaraca, pati od problema kuperozne kože.

Kuperozna koža je koža sklona pucanju i zapaljenju kapilara.

Crvenilo na licu često se povezuje s oboljenjima unutrašnjih organa. Primer je oštećena funkcija jetre, gastritis i čirom na želucu. Međutim, promene na licu mogu biti rezultat urođene slabosti kapilarnog zida, kada klimatski faktori, stres i način života, izazivaju brojne promene.

Teleangiektazije ili proširenje kapilara nastaju kao rezultat povećane funkcije krvotoka kože. Kuperoza je jedan od oblika teleangiektazija koji može zahvatiti celo lice, a može se pojaviti samo na obrazima, sredini čela. Mnogo se češće javlja kod pripadnica ženskog pola, a to se objašnjava prisustvom ženskog polnog hormona estrogena.

Kuperozna koža se tretira na poseban način koji joj ne šteti. Ovakva koža ne može podneti mnogo toplote jer joj se stanje može pogoršati a kapilari pucati u još većoj meri. Tokom higijenskog tretmana lica obavezno je otvaranje pora. Pore moramo otvoriti kako bi uspešno izvršili komedoeskpresiju.

Umesto klasičnog parenja lica vapozonom koristimo drugu metodu za otvaranje pora. Alternativa nam je termo maska, komedogel ili biljna maska. Ovakve maske se kombinuju sa celuloznim papirom ili deluju same po sebi. One ne stvaraju veliku količinu toplote kao što to čini vapozon.

Na ovaj način uspešno otvaramo pore bez delovanja prevelike količine toplote, što kuperozna koža može podneti.

Akademija Purity

Akademija za estetiku i kozmetologiju "Purity" posluje kao ustanova za obrazovanje odraslih već 7 godina. Tokom ovog perioda uvideli smo da pored edukacija veliki broj naših polaznika želi i tretmane. Ono što nas razlikuje od ostalih je što naše tretmane izvode licencirani predavači sa Akademije. Program po kome radimo i naš pristup klijenteli međunarodno je i domaće akreditovan po standardima Ministartsva prosvete RS i Instituta za medicinsku kozmetiku iz Izraela. Tokom 7 godina kroz sistem obuek prošlo je više od 1000 ljudi i brojna klijentela koja je zadovoljna tretmanima.Naš cilj je nije zarada već da pružimo mogućnoist svakoj ženi da bude lepa i pravilno negovana. Naši tretmani imaju pristupačne cene a možemo se pohvaliti i kvalitetom kozmetike "Purity" čiji smo uvoznici i distributeri za područje Istočne Evrope. Hvala Vam što ste za brigu o svojoj lepoti izabrali Akademiju "Purity".

Akademija Purity

Dimitrija Tucovića 105,
Beograd, Srbija

www.kozmetika.edu.rs

Dodatno predlažemo i...