Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Tretman kriolipolize!

Revolucionarni tretman uklanjanja masnih naslaga

  • VREDNOST18,000 din
  • POPUST35%
  • UŠTEDA6300 din
 • 11700 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Tretman kriolipolize
 • Najnovija metoda mršavljenja
 • Neinvazivni i bezbolan tretman
 • Kompletno preoblikovanje tela

Kriolipoliza revolucionarni tretman za uklanjanje masnih naslaga!

Jedan tretman kriolipolize po ceni od 11.700 dinara!

 • Dve Kriolipolize      23.000   plaćanje u salonu
 • Tri Kriolipolize        31.000   plaćanje u salonu
 • Cetiri Kriolipolize    42.000  plaćanje u salonu

 

Razvoj tennologije ima primenu u svim sferama, što radikalno menja način života i rada. Kako svi težimo da budemo zadovoljni svojim izgledom (jedan od imperativa savremenog doba) i budemo zdravi, često pribegavamo iscrpljujućim dijetama i vežbama. Nesporno je da pravilna ishrana i redovna fizička aktivnost, utiču na očuvanje zdravlja i bolji izgled, međutim to često nije dovoljno da bi se oslobodili celulita i viška masnih naslaga.

Kozmetologija se danas ubrzano razvija kako bi zadovoljila želje potrošača, koristeći tehnička dostignuća istovremno, čime korisnicima olakšava i ubrzava dostizanje željenog cilja.

KRIOLIPOLIZA
Kriolipoliza ciljano eliminiše masti, da bi se telo preoblikovalo direktno ispod kože. Ovo je dokazana metoda, koja se široko primenjuje svuda u svetu i kojom se postiže željeni oblik tela. Metoda je dobila naziv iz engleskog jezika“CoolSculpting”, a smanjuje masti na određenim delovima tela kroz proces hlađenja. To je neinvazivna procedura i ne zahteva nikakav oporavak. Kriolipoliza daje rezultate na željenim delovima tela tako što uništava masne naslage neposredno ispod kože što omogućava oblikovanje tela.

KAKO FUNKCIONIŠE KRIOLIPOLIZA?
Kriolipoliza je jedinstvena procedura koja dovodi do elimimacije masnih ćelija iz tela tako što ciljano tretira određene oblasti uz pomoć inovativnog postupka hlađenja.
Hladan proces kriolipolize kristališe, odnosno zamrzava masne ćelije ispod kože ostavljajući kožu nepovređenom, a uništava potkožne masne ćelije. Ovakve masne ćelije se eliminišu iz tela prirodnim fiziološkim procesom. Podešavanje i praćenje temperature se pažljivo prati da bi se sprečilo smrzavanje i oštećenje kože, stvarajući potpuno bezbedan proces koji može efikasno da eliminiše masti koje ishrana i vežbanje ne mogu. Rezultati tretmana su dugotrajni, čime se pruža brz i jednostavan način željenog izgleda.
Efikasnost ove metode je u činjenici da su masne ćelije po svojoj prirodi veoma osetljive na hladnoću i, za razliku od ostalih ćelija, mogu da budu uništene kada izložene hladnoći.
Kada se masne ćelije hlade, one se kristališu a potom postepeno oslobađaju lipide. Kristali leda uništavaju membranu masne ćelije, uzrokujući njihovo pucanje.


REZULTATI
Izumrle masne ćelije se apsorbuju prirodnim procesima iz tela u periodu od 1-3 meseca, odnosno 4-12 nedelja nakon tretmana.
Debljina masnog sloja se posle tretmana smanjuje za 25 do 30% – u pojedinim slučajevima čak i do 50%. U zavisnosti od debljine masnog tkiva potrebno je od 1 do 4 tretmana. Između tretmana na jednoj regiji idealno bi trebalo da prođe od 4 do 6 nedelja. Prvi efekti tretmana se vide u proseku od 4. nedelje nakon prvog tretmanatretmana.
Kako je broj masnih ćelija određen pri rođenju, nove masne ćelije se neće proizvoditi. Dakle, izumrle i izbačene masne ćelije ne mogu da se povrate. Povećani unos kalorija posle tretmana, međutim, može dovesti do rasta preostalih masnih ćelija i strukture sloja masti što će ujedno i umanjiti efekat tretmana. Razuman način života je stoga neophodan da bi se održao uspeh kriolipolize.
Ovaj proces je brz i bezbolan, a klijenti tokom tretmana mogu u potpunosti da se opuste.


KOME SE PREPORUČUJE KRIOLIPOLIZA?
Kriolipoliza je metoda adekvatna za osobe svih uzrasta, pola i veličine. Kriolipoliza nije namenjena da bude kompletno rešenje za gubitak težine, međutim, umesto toga, tretiraju se regije sa masnim naslagama koje su posebno otporne na dijete i vežbanje. Iz tog razloga, tretman nije pogodan za elimiminaciju velikih količina masti kod gojaznih osoba, ili da posluži kao rešenje za mršavljenje za one koji nisu blizu zdrave težine.
Mnoge oblasti se mogu tretirati kriolipolizom, uključujući ruke, noge, stomak i leđa. U nekim slučajevima dovoljan je jedan tretman.

Salon Mystic Anica

Miloša Pocerca 29,
Beograd, Srbija

https://instagram.com/salon_mystic_anica?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Dodatno predlažemo i...