Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Tretman fibrolipolize za uklanjanje celulita!

Efikasno rešenje za eliminaciju celulita, a efekti su vidljivi odmah

  • VREDNOST2,500 din
  • POPUST58%
  • UŠTEDA1450 din
 • 1050 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Fibrolipoliza - otapanje celulita
 • Efikasno rešenje za eliminaciju celulita
 • Rezultati vidljivi odmah
 • Neinvazivna, bezbolna i bezbedna

Endermološki centar LPG ima efikasno rešenje za eliminaciju celulita. Okrenite se dugoročnim rezultatima i zdravom pristupu svog života. Jedino to je pravi put do željene forme i suštine!

Fibrolipoliza - otapanje celulita

Celulit, nastaje usled poremećaja strukture vezivnog tkiva u vezivnim pregradama i izmedju režnjica masnog tkiva u potkožnoj regiji. Oslabljeno vezivno tkivo kože ne može da se odupre normalnom pritisku masnog tkiva i zato dolazi do prodiranja tog tkiva, pa se na površini kože manifestuje u obliku pomorandžine kore. Danas više od 80% žena ima celulit koji je udružen sa ostalim znacima bolesti vezivnog tkiva, kao što su ravna stopala, kriva kičma, prošireni krvni sudovi, strije, spustena ramena, želudac, kratkovidost i dr. U nastanku celulita učestvuju i genetski faktori, hormoni, greške u ishrani, odsustvo fizičkog vezbanja.

Dugogodišnji otok u međućelijskim prostorima izaziva odbrambenu reakciju koja se ogleda u zadebljanju i umnožavanju vezivnih vlakana oko masnih ćelija. Značajno umnožena vezivna vlakna formiraju takozvane mikronodularne formacije, odnosno fibrozne kapsule u kojima su zarobljene masne ćelije, tečnost, toksini.

Fibrolipoliza je metoda za razgradnju fibroznih kapsula. Tretman se izvodi primenom lipolitičkih koktela i aparatom  MagnetSpace  kojim se vrši stimulacija akupunkturnih tačaka i na taj način podstičemo ubrzanu razgradnju masti i izbacivanje toksina iz tela. Ovako se balansiraju i  sve telesne funkcije. 

Fibrolipoliza

Neinvazivna i bezbolna – nema skalpela ni igala, nema otoka, ožiljaka ili modrica, nema bola niti opasnosti od infekcije.Izuzetno  efikasna – rezultati su vidljivi. Pozitivne promene nastaju već od prvog tretmana. 

Efektna  –  po redukciji lokalizovanih masnih naslaga sa željenih regija i pojavi mladalačkog izgleda regenerisane i zategnute kože.

Bezbedna – naučno je zasnovana, klinički testirana i sprovodi se protokolisanim tretmanima. 

Prijatna – pruža osećaj opuštajuće masaže.

Primena krajnje jednostavna - odmah nakon tretmana klijenti se vraćaju svojim svakodnevnim aktivnostima.

Ovi tretmani su namenjeni kako ženama tako i muškarcima, zavisno od estetskih potreba. Preporučuje se tretiranje lokalizovanih masnih naslaga na specifičnim regijama tela: stomak, kukovi, zadnjica, noge (butine, listovi, kolena), leđa. Tretman nema neželjenih propratnih pojava. Mogu ga koristiti osobe svih starosnih dobi. Broj potrebnih terapija je krajnje individualan! 

Endermološki centar LPG

Terazije 29,
Beograd, Srbija

www.celulit.rs

Dodatno predlažemo i...