Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Nadogranja svilenih trepavica metodom 1 na 1!

Neka Vaš pogled bude ukrašen najlepšim trepavicama

  • VREDNOST2,400 din
  • POPUST54%
  • UŠTEDA1300 din
 • 1100 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 10

 • Nadogradnja svilenih trepavica
 • Metoda 1 na 1
 • Pogled ukrašen najlepšim trepavicama 
 • Salon Beauty Bar na Zvezdari

Svilene trepavice - 1 na 1 - jedna je od metoda nadogradnje trepavica kojom se dobija volumen i dužina trepavica. Princip nadogradnje trepavica se zasniva na lepljenju veštačkih dlaka.

Pored raznih kozmetičkih tretmana i nege lica nadogradnja trepavica je zauzela važno mesto u svemu tome uz pomoć koje se brzo i efikasno dolazi do dugačkih i gustih trepavica.

Svaka veštačka dlaka se lepi na svaku pojedinačnu prirodnu dlaku. Kako prirodne trepavice ne bi bile preteške s nadogradnjom, veštačke dlake trebaju biti što laganije. Po težini one su jednake s prirodnom dlakom. Poseduju visok sjaj, tanke su i nalik prirodnim i odatle naziv svilene trepavice. Njima se postiže efekat gustih, dugih i crnih trepavica.

Tehnika nadogradnje trepavica:

Razlike u tehnici nadogradnje trepavica su uočljive i odnose se na vrste dlačica koje se stavljaju kao i dužini i gustini za koju se odlučite. Za koju god tehniku da se odlučite neophodno je da se kao i kada se nadograđuje kosa isprate sva pravila neophodna da bi se postigao željeni efekat.

Ono što je najbitnije jeste da se što je više i bolje moguće sačuvaju Vaše prirodne trepavice.

Za ovaj kao i bilo koji drugi tretman, posebno kada je lice u pitanju, važno je naći osobu koja je stručna i koja će tačno znati da li može da Vam se bez ikakvih problema uradi nadogradnja trepavica i koja tehnika i stil bi Vam najbolje odgovarali.

Nadogradnja svilenih trepavica se radi na jednom oku po principu: sredina - početak - kraj. I tako sve dok ne zalepimo veštačku trepavicu na svaku postojeću prirodnu. Nakon lepljenja nanosimo učvršćivač i pažljivo odvajamo traku sa donjih trepavica.

Oči se ne otvaraju naglo već postepeno. Osoba kojoj se rade trepavice leži žmureći minimum sat i po vremena tako da je naglo otvaranje očiju veoma neprijatno. Nakon otvaranja očiju se mogu pojaviti suze ili blago crvenilo koje ubrzo nestaje navikavanjem na nove trepavice.

Nadogradnja trepavica je opuštajući tretman koji traje od 1-2 sata u zavisnosti od gustine trepavica na koje se apliciraju. Preterano guste ili potpuno retke skoro neprimetne trepavice su stvar Vaše lične želje ili predloga koji možete dobiti u salonu.

Reč je o tretmanu koji apsolutno nije bolan, i uz pomoć kojeg veoma jednostavno i brzo možete naglasiti lepotu Vašeg pogleda.

Salon Beauty Bar

Dimitrija Tucovića 119/31,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...