Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Trebinje: 190 din i 39€, 1 noćenje i autobuski prevoz!

Obilazak Trebinja i Mostara, 1 noćenje sa doručkom i autobuski prevoz

 • Super cena
 • 190 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Trebinje i Mostar
 • Jedno noćenje sa doručkom
 • Autobuski prevoz
 • Termini do decembra

Trebinje, grad sunca, vina i platana, smešten u podnožju planile Leotar, kroz koji protiče reka Trebisnjica smatra se jednim od najlepših gradova Bosne i Hercegovine i spada u jedne od najlepših klimatskih i ekoloskih krajolika Balkana koje ce svakog putnika ostaviti bez daha. Momo Kapor je govorio: ,,Trebinje nije ni selo ni metropola. Ono je metafora, san! Ono je jedna svetla tačka u životu Hercegovaca, ono je mesto koje sanjaju da će se u njemu nastaniti onda kada budu ostarili. Trebinje je mediteran. Jer, dok u njemu sedite i gledate vrhove čempresa, osećate da je more iza brda.Tamo se živi kao na moru..."
Različite epohe i vladari upravo su u ovom gradu ostavili svoj trag i dali pečat ovdašnjoj kulturi: Stari grad/Kasštel, obližnja Hercegovacka Gračanica, manastir Tvrdoš i jos mnogo toga ocekuje Vas upravo na samom jugu Bosne i Hercegovine.

Jeste li čuli za Mostar - grad koji spade u onih nekoliko čudesnih gradova koje bi svaki ozbiljan putnik za života morao da vidi? Dopustite da Vas upoznamo sa ovim neobičnim gradom od oko stotinu hiljada stanovnika koji je okrenut turizmu i Neretvi. Ali se leva i desna obala i prostim pogledom razlikuju. Zajednički su im tragovi rata koji se ne gube ni četvrt veka kasnije. I zajednička administracija – postoji jedna gradska kuća, odnosno Vijećnica, koja ne zaseda godinama. I jedan je gradonačelnik. Bilo kako bilo tu su i dalje prepoznatljivi simboli grada – i Stari most (sagrađen 1566. godine po zahtevu sultana Sulejmana Veličanstvenog sa naredbom da se izgradi najlepši most koji je ikad postojao),  i Neretva i čaršija i dućani…
 
Pozivamo Vas da krenete sa nama na ovo jedinstveno putovanje, na kome ćemo zajedno istraživat i čudesno Sarajevo I neobičan grad Mostar
 
PROGRAM PUTOVANJA:
 
1. Dan NOVI SAD/BEOGRAD
 
Polaz akautobu sa iz Beograda je sa dogovorenog mesta u 23.30h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska). Vožnja do Novog Sada, odakle je planiran polazak u 00.30h (mesto polaska zavisi od broja putnika i biće naknadno saopšteno). Noćna vožnja kroz Srbiju premaTrebinju sa usputnim pauzama zbog odmora.

2. Dan TREBINJE-MANASTIR TVRDOŠ-VINARIJA SA DEGUSTACIJOM VINA-HERCEGOVAČKA GRAČANICA
 
Dolazak u Trebinje u prepodnevnim satima. Po dolasku, odlazak na panoramsko razgledanje grada pešice (bez ulaznica u objekte): Korzo sa Trgom Slobode i Trgom Pjesnika, crkva Svetog Preobraženja Gospodnjeg, Stari Grad / Kaštel, Osman-Pašina džamija, Sahat kula, Muzej Hercegovine…Smestaj u hotel. Pauza za odmor.
U popodnevnim časovima fakultativno: obilazak manastira Tvrdos sa degustacijom vina u vinariji i obilazak Hercegovačke Gračanice.
Povratak u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
 
3. Dan TREBINJE-MOSTAR-BEOGRAD-NOVI SAD
 
Doručak. Utovar prtljaga u autobus. Fakultativno: odlazak do Mostara. i obilazak grada (stari most, kriva ćuprija, kujundžiluk-stara čaršija, tursko kupatilo…) Slobodno vreme.
Polazak sa dogovorenog mesta za Beograd/Novi Sad. Dolazak u Beograd /Novi Sad u kasnim večernjim časovima – oko ponoći (Kraj usluga)
 
ARANŽMAN OBUHVATA:
 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
 • 1 noćenja sa doručkom u Trebinju u hotelu* u 1/2 i 1/2+1 sobama ( doručak kontinentalni-samoposluživanje)
 • obilaske prema programu (Trebinju)
 • usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
 • troškove organizacije putovanja
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
 • individualne troškove
 • medjunarodno putno osiguranje (3€ po oosbi )
 • ulaznice i fakultativne izlete
 • transfer Novi Sad (10€ po osobi)
FAKULTATIVNI IZLETI:
manastriTvrdoš+vinarijasadegustacijomvina+HercegovačkaGračanica - 5 €
-fakultativniizlet Mostar – 15 €
 
Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 25 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slučaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.
 
OPIS I LOKACIJA HOTELA:
 
Svaki objekat iz ove ponude ima restoran, recepciju,parking, wifi internet  a svaka soba ima tuš/wc/tv. Tačno ime hotela biće naknadno saopšteno.

 

Aqua Travel

Čumićevo sokače lok.138,
Beograd, Srbija

www.aquatravel.rs

Dodatno predlažemo i...