Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Trebinje, Nova godina: 800din i 95€, 2 noćenja sa doručkom i prevoz!

Novogodišnje putovanje u Trebinje, fakultativno odlazak u Mostar i Dubrovnik

 • Super cena
 • 800 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 7

 • Nova godina u Trebinju
 • 2 noćenja sa doručkom, autobus
 • Fakultativno poseta Dubrovniku i Mostar
 • Termin: 30.12. - 03.01.

Trebinje je grad i opština u Republici Srpskoj (BiH). Smešten je ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja. Kroz grad protiče reka Trebišnjica. Od mora je udaljeno oko 25 km (putem do Dubrovnika). Za Trebinje se kaže da je grad sunca i platana. Smatra se jednim od najlepših gradova Bosne i Hercegovine. Ekonomski je i kulturni centar regije Istočne Hercegovine.

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN, PONEDELJAK  30.12.2019. BEOGRAD 

Polazak iz Beograda/Pančeva oko 23:30h -organizator šalje obaveštenje svimputnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Vožnja kroz Srbiju, pored Čačkai Užica sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN, UTORAK  31.12.2019.  TREBINJE – NOVOGODIŠNJA VEČERA U RESTORANU (fakultativno) 

Nastavak putovanja za Trebinje, pored Foče i Gacka. Po dolasku u Trebinje, u prepodnevnim časovima, upoznavanje sa gradom uz laganu šetnju. Pored reke Trebišnjice, jedne od najvećih ponornica u Evropi, dolazimo u muzej Hercegovine čiji simbol predstavlja “Etno kuća” sa svojim sadržajima i arheološkom postavkom. Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde ćemo posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na “Trg Pesnika” gde se možemo fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu smo u prilici videti poklone pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Smeštaj u hotel oko 15h. Mogućnost fakultativnog izleta Hercegovačke Gračanice. Slobodno vreme i priprema za najluđu noć. Mogućnost dočeka u nacionalnom restoranu u Trebinju.

SREĆNA NOVA GODINA!!! Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN, SREDA   01.01.2020.  TREBINJE – MOSTAR (fakultativno) 

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet do Mostara. Uputićemo se zapadnim delom Hercegovine preko Popovog polja (rodno mesto Svetog Vasilija Ostroškog), Ljubinja i Stoca gde dolazimo u Mostar. Posetićemo građevine koje datiraju iz turskog doba: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija - jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom XVI veku i po predanjima Stari most je sagrađen u pravo po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk - stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. Povratak u Trebinje. Noćenje.

4. DAN, ČETVRTAK 02.01.2020. TREBINJE – DUBROVNIK (fakultativno) 

Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili fakultativni izlet za Dubrovnik. Dolazak u Dubrovnik islobodno vreme za individualne obilaske - Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelini Mulo... Povratak u Trebinje. Polazak u večernjim časovima za Beograd. Putovanje kroz Bosnu i Srbiju sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

5. DAN, PETAK  03.01.2020.  BEOGRAD 

Dolazak u Beograd/Pančevo na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prevoz autobusom turističke klase (od 16 - 87 mesta) prosečne udobnosti na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju
 • smeštaj u hotelu 3* (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit) sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje)
 • razgledanje Trebinja u pratnji vodiča
 • usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
 • troškove ogranizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA

 • putno zdravstveno osiguranje (do 17 god – 317 din, od 18 do 70 god – 506 din, od 71 do 83 god – 1191 din) sa osiguranom sumom do 30000 evra
 • individualne troškove – nepomenute usluge
 • fakultativne izlete 

FAKULTATIVNI IZLETI (minimum 25 paxzarealizaciju):

 • HERCEGOVAČKA GRAČANICA 5 €
 • IZLET DO MOSTARA 15 €
 • IZLET DO DUBROVNIKA 02.01.2019. 10 €
 • DOČEK U RESTORANU (svečana sala – u cenu uključena novogodišnja večera sa muzikom, bez pića) 30 €

Organizator putovanja: TRAVELCARD OTP 44/2017
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije TRAVELCARD

TravelCard

Majora Zorana Radosavljevica 199,
Beograd, Srbija

www.travelcard.rs

Dodatno predlažemo i...