Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Transilvanija, Noć Veštica: 690din i 79€ Drakula tura, 2 noćenja sa doručkom i prevoz!

Nezaboravno putovanje u Transilvaniju autobusom, 2 noćenja u Brašovu sa doručkom

 • Super cena
 • 690 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 24

31.10.2019    1

 • Putovanje u Transilvaniju za Noć veštica, Drakula tura
 • 2 noćenja sa doručkom i autobuskim prevozom
 • Obilazak grada Sigišoara, rodno mesto Grofa Drakule
 • Polazak: 31.10.-04.11.2019.

Transilvanija se nalazi u središtu Rumunije. Ako želite da obiđete Transilvaniju ne treba vam mnogo novca, a Rumunija nije tako daleko. Sigišoara se nalazi u centralnoj Rumuniji, oko četiri sata od Bukurešta. Ovaj dobro očuvani srednjevekovni grad pod zaštitom je UNESCO-a, a poseta ovoj destinaciji jedinstven je doživljaj koji se pamti čitavog života. Vratite se u vremena okrutnog vladara Vlada Cepeša, po kome su snimani mnogobrojni filmovi i koji je postao simbol Vampirizma. Zamak na steni izgrađen od strane tevtonskih vitezova bio je tamnica svirepom grofu Drakuli.

Brašov se nalazi u središnjem delu Rumunije u istorijskoj pokrajini Transilvanija i sa pravom predstavlja najposećeniji turistički centar Rumunije. Osnovan je davne 1252 godine. Ovde se svake godine održava najveći muzički festival u Rumuniji pod nazivom-Cerbul de Aur.

Najveća znamenitost u ovoj pokrajini je svakako Crna crkva (BisericaNeagra) najveća gotska crkva između Carigrada i Beča. Ime je dobila po požaru koji je izbio 1689 godine pa su usled posledica požara, zidovi crkve ostali crni. Ono što će vas svakako oduševiti jesu stare crkve na čijim zidinama i danas postoje ostatci borbe mačevima. Brašov je takođe specifičan po najužoj ulici u čitavoj Evropi. Ona nosi naziv Strada Sfori i široka je svega 130cm. Legenda kaže, da parovi-ukoliko prođu ulicom a da se ne posvađaju ili ne dodirnu zidove-imaće uspešan brak i sreću u ljubavi.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda oko 20 časova, sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja.

2. dan SIGISOARA ~ BRAŠOV
Pre podne dolazak u  Sigišoaru (Sighişoara), najočuvaniji srednjovekovni grad Rumunije i rodno mesto Vlada Tepeša, poznatijeg kao Drakula. Obilazak starog centra grada iz 14 veka, Sat kula, rodna kuća Drakule, crkve u kojoj je kršten, Manastirski trg, Školske stepenice, Školsko brdo. Slobodno vreme za setnju i individualno razgledanje. U popodnevnim časovima nastavak  putovanja za Brašov . Smestaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan BRAŠOV
Doručak.  Odlazak na razgledanje grada sa vodicem: Glavni gradski trg – Piata Sfatului, Stara gradska većnica, Crna crkva, Strada Sfori – jedna od najužih ulica u Evropi, Katarinina kapija, Šei kapija, crkva Svetog Nikole. Slobodno vreme za setnju, slikanje i  individualno razgledanje grada. Preporučujemo vožnju  žičarom u slobodno vreme . Oko 19h fakultativno mogućnost organizovanog  odlaska na  Noć veštica – Haloween party maskenbal   u  zamak Bran. Povratak u hotel do ponoći.  Noćenje.

4.dan BRAŠOV ~ BRAN ~ PELEŠ ~ SINAJA ~ BRAŠOV
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativno odlazak  na izlet na Sinaju - posete manastiru Sinaja,  obilazak  kraljevog dvorca Peleš, nekadašnje rezidencije prvog kraljevskog rumunskog para. Slobodno vreme za setnju i razgledanje. Nastavak  putovanja za Bran, obilazak  pograničnog utvrđenja  Bran i dvorca grofa Drakule. Povratak u Brašov ukoliko neko od putnika ne ide na izlet. Nastavak putovanja za Beograd.

5.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti)
 • smeštaj u hotelu 2* ili 3* u 1/2 ili 1/3 sobama, na bazi dva noćenja sa doručkom
 • usluge vodiča pratioca za vreme trajanja aranžmana
 • troškove organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • individualne troškove putnika
 • fakultativne obilaske
 • međunarodno zdravstveno osiguranje - NAŠA PREPORUKA

FAKULTATIVNI PROGRAM:
Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.

  • Zamak Bran, Dvorac Peleš i manastir Sinaja ~ 40€, 
  • ulaznica i organizovan prevoz na Haloween party u dvorac Bran ~ 25€
  • Ukoliko se uplate svi izleti cena paketa je 55€

Falcon d.o.o

Strahinjića Bana 73a,
Beograd, Srbija

www.falcon.rs

Dodatno predlažemo i...