Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Transdermalna magnezijum masaža!

Ozdravite na prirodan način

  • VREDNOST4,500 din
  • POPUST58%
  • UŠTEDA2610 din
 • 1890 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!

 • Transdermalna magnezijum terapija
 • Mg ima umirujuće dejstvo na nervni sistem
 • Pomaže kod nesanice, anksioznosti, razdražljivosti, glavobolje, konvulzija.
 • Preporuka je i za sportiste, trenere, doktore...

Transdermalna terapija!

Vise od 90% ljudi ima nedostatak magnezijuma. Evo načina da ne budete među njima!

Mg hlorid gel je prirodni mineral koji pomaže kod bolova u vratu i leđima, ukočenosti zglobova i upale mišića.

Pokazao se uspešnim kod ublažavanja depresije, nesanice, glavobolje, astme, aritmije srca i raznih drugih tegoba.Najbolji način unosa magnezijuma je kroz kožu, transdermalno, tada Mg biva upijen u neizmenjenom obliku.

Transdermalna magnezijum terapija nudi uzbudljiv proboj u sportskoj medicini. Treneri sada mogu tretirati povrede, jer su one skoro neizbježan dio života sportiste, spriječiti ih, i povećati atletske performanse sve u isto vreme. Magnezijum gel poboljšava oporavak od atletske aktivnosti ili povrede. On smanjuje bol i upalu, a poboljšava bržu regeneraciju tkiva. Brzo otklanja grčeve mišića, kontroliše i smanjuje upalu potpomažući stvaranje novih tkiva. Transdermalna magnezijum terapija je odlična je za sportiste, trenere i doktore koji se bave sportskom medicinom.

Magnezijum i njegova pozitivna dejstva transdermalnom primjenom: Zbog snažnog umirujućeg svojstva magnezijum povoljno djeluje na smanjenje nervne napetosti i stresa koji su posljedica ubrzanog tempa života i svakodnevnih obaveza. Ublažavanje bola i opuštanje mišića za ljude s artritisom i sprječavanje grčenja mišića je važna i značajana korist magnezijuma. Primjena magnezijuma direktno na kožu ublažava hronične bolove, grčeve u mišićima i uopšteno opušta i omekšava mišiće i vezivna tkiva. To je jedna od najvažnijih koristi magnezijum gela: oslobađanje od bola. Bez obzira gdje i kako se primjenjuje , koža i tijelo prihvataju magnezijum hlorid i prenose ga u tkiva i ćelije.

Da bi se ublažila bol od artritisa gel se nanosi preko kože koja okružuje zglob. Osteoporoza je bolest uglavnom starijih ljudi, posebno žena. Kod osteoporoze kukovi, kičma i zglobovi su veoma osjetljivi zbog gubitka koštane mase. Čak i ako se ne dijagnostikuje osteoporoza, magnezijum ima pozitivne efekte na održavanje koštane mase. Upotreba je kao kod artritisa. Utrljava se gel na bolna mjesta i masira. Tako ćete poboljšati absorpciju u kožu i tkiva te umanjiti bol.

Masažom opuštate telo, povećavate hidrataciju kože, smanjujete upale i rizik od srčanih oboljenja, a jačate koštani sistem. Masažom gela kroz kožu unosimo Mg na najbezbedniji način.
Oni koji ne znaju, ispijanjem ili tabletnim unošenjem Mg rizikujete oštećenje jetre i bubrega.
Budite zdravi negovani, a Vaše telo će Vam biti zahvalno na tome!

Magnezijum (u daljem tekstu Mg) je sve manje zastupljen u hrani zbog korišćenja veštačkih đubriva i pesticida, time se uništava prirodni sastav zemljišta lišavajući nas mnogih esencijalnih minerala. Savremena hrana je rafinisana, čak do 99% Mg biva uklonjeno iz hrane. Nažalost, čak i oni među nama koji pokušavaju da slede dobro izbalansiranu ishranu verovatno imaju manjak ovog minerala. Deficit Mg je jedan od najčešćih problema u industrijalizovanoj ishrani čoveka.

Kozmetički centar Angeline

Jovana Subotića 15,
Novi Sad, Srbija

Dodatno predlažemo i...