Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Toskana: Nova godina, 990din i 99€, za 3 noćenja sa doručkom i prevoz!

Doček Nove 2020. godine u Toskani na bazi 3 noćenja sa doručkom

 • Super cena
 • 990 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 6

 • Doček Nove 2020. u magičnoj Toskani
 • Autobuski prevoz
 • 3 noćenja sa doručkom
 • Termin: 29.12. - 02.01.2020.

NOVA GODINA U MAGIČNOJ TOSKANI 2020
sa fakultativnim obilascima
FIRENCA-PIZA-LUCA-SIENA-SAN ĐIMINJANO

FIRENCA- Smeštena na reci Arno u regiji Toskana. Osnovali su je Rimljani u prvom veku pre nove ere. U Firenci su tokom renesanse živeli brojni poznati umetnici, Đoto, Leonardo da Vinči, Mikelanđelo, Donatelo, Botičeli…u ovom gradu je rodjen i Dante Aligijeri!
PIZA- Grad koji svi prepoznajemo po njegovom KRIVOM TORNJU…ali tu je i čuvena krstionica i mnoge druge znamenitosti na “polju čuda”…
LUKA-Za ovaj grad se moze reći da je jedan od najlepših gradova regije Toskana.
SIENA-Poznata turistička destinacija u regiji Kjanti, poznatoj po proizvodnji vrhovnih vina.
SAN ĐIMINJANO-Srednjovekovni grad koji je sačuvao duh 13. Veka i koga sa razlogom zovu “grad 100 tornjeva”

PROGRAM PUTOVANJA:
1.DAN 29.12.2019. BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 15:30h sa BAS stanice, sastanak putnika u 15:00h . Noćna vožnja kroz Srbiju, preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.DAN. 30.12.2019 MONTECATINI TERME
Dolazak u Montecatini Terme,poznatu italijansku banju koja se nalazi u srcu Toskane. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor .U poslepodnevnim časovima obilazak Montecatinija sa vodičem radi informisanja i lakšeg snalaženja za vreme boravka. Šetnja glavnom ulicom Corso Mateotti u kojoj se nalaze prodavnice, picerije, barovi i restorani i ujedno naša preporuka da baš ovde popijete makjato i probate italijanske paste. Slobodno vreme. Noćenje.
3.DAN. 31.12.2019.MONTECATINI TERME – LUCA - PIZA
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Pizu i Luku. U Pizi obilazak znamenitosti na jedinstvenom “Polju čuda”: Krstionica koju je Dante nazvao “Moj prelepi Sv.Jovan”, Katedrala podignuta u sjajnom fiorentinskom stilu i Krivi toranj, jedan od najvoljenijih simbola Italije. Slobodno vreme .Nakon toga odlazak u jedan od najlepših gradova regije Toskane Luku. Panoramski obilazak: Trgovi Napoleone, Anfiteatro i San Mikele, gradska katedrala Svetog Martina, rodna kuća Đakoma Pučinija... Slobodno vreme. U predvečernjim časovima povratak u Montekatini. Slobodno vreme za pripreme za novogodišnju noć. Sami izaberite gde želite dočekati Novu Godinu.Naša preporuka je svakako Firenca jer na njenim trgovima kao i na mostu Ponte Vechio je svake godine zagarantovan dobar provod. Fakultativni prevoz do Firence i povratak oko 01h. SREĆNA NOVA 2020 GODINA! Noćenje.
4.DAN. 01.01.2020. MONTECATINI - SIENA - S.ĐIMINJANO
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet ka živopisnim predelima oblasti Kjanti, svetski poznatoj po proizvodnji vrhunskih vina. Poseta srednjovekovnom gradiću San Điminjano koji je očuvao svoj istorijski centar . Grad je poznat po nadimku “Grad tornjeva”. Slobodno vreme. Nastavak puta za Sijenu. Šetnja gradom uz razgledanje Duomo – jedna od najlepših katedrala Italije „Znameniti Trg “Il Campo“ na kome se održava jedna od najživopisnijih gradskih fešti („Palio“), kontrade puža, pantere, akvile... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Montekatini. Nocenje.
5.DAN. 02.01.2020. MONTECATINI - FIRENCA
Doručak. Napustanje hotelskih soba. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak grada renesanse Firence. Jedan od najposećenijih gradova sveta, koji u svoje zlatno doba ulazi zahvaljujući uzdizanju moćne bankarske porodice Mediči. Iz tog razloga Firenca danas uz Rim čuva najveće umetničko blago sveta! Po dolasku u Firencu razgledanje grada sa stručnim lokalnim vodičem. Obilazak: Piazza Santa Maria Novela, Piazza della Signoria, katedrala Santa Maria del Fiore, krstionik i Djotov zvonik, Danteova rodna kuća, Ponte Vechio, Palazzo Uffici…Slobodno vreme. U predvečernjim časovima povratak u Montekatini i nastavak puta za Srbiju..

6. DAN. 03.01.2020. BEOGRAD Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :

 • Prevoz konfornim turističkim autobusom (klima,dvd.,audio oprema) prema program putovanja,
 • Smeštaj na bazi 3 noćenja u Montecatiniju sa doručkom u hotelu 3*
 • Usluga predstavnika agencije/ stručnog vodiča,
 • Troškove realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Stanični vaučer 50 rsd po osobi ( uplaćuje se u agenciji )
 • Turistička taksa ( plaća se na licu mesta na recepciji hotela u Montecatiniju, hotel 3* 1 eur/danu)
 • Individualne troškove putnika
 • Doplata za 1/1 sobu 60 eura.
 • Medjunarodno zdravstveno osiguranje
 • Fakultativne izlete:
 • Firenca 25e(u cenu izleta uključen prevoz do Firence i usluga lokalnog vodiča)
 • Prevoz do Firence na doček Nove Godine 15e/ za decu do 12god 10e
 • Sijena i San Djiminjano -30 eura/deca 15 eura
 • Luka i Piza -25 eura/deca 15eura

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.etaturs.rs.

Neki od hotela sa kojima sarađujemo:
Hotel Innocenti 3* http://www.hotelinnocenti.com/en/nalazi se u srcu Montekatinija. U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran, bazen. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, klimu, tv, telefon. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.
Hotel Giovanna 3*, http://www.hotelgiovanna.com/ nalazi se na 350m od centra Montekatinija. Sadrži restoran, bar, baštu. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, telefonom. Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.
Hotel Concordia 3* http://www.hotelinnocenti.com/en/ nalazi se u Montekatinija.U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, tv, telefon. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.
Hotel Valdinievole 3* http://www.hotelvaldinievole.it/index.html ,nalazi se u srcu Montekatinija.U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran, lift. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, tv, telefon. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.
Hotel Resort 3* http://www.hotelresortmontecatini.it/en/ nalazi se na 10m od centra Montekatinija. Sadrži restoran, bar, baštu. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, telefonom. Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.
Hotel Crystal Palace 3* http://www.montecatini.it/hotel/crystalpalace/crystal_palace_montecatini.html nalazi se u centru Montekatinija. Sadrži restoran, bar. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, telefonom. Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.
Hotel Savona 3* , http://savona.montecatinitermehotels.com/en/ nalazi se u srcu Montekatnija. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, telefon. Hotel poseduje, snack bar, restoran. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.
Hotel Florida 3* http://www.albergo-florida.it nalazi se u širem centru Montekatinija. Sadrži restoran, bar, parking... Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, telefonom. Doručak je kontinentalni na bazi švedskog stola.
Hotel Maestoso 3* nalazi se u mirnom delu Montekatinija. Sadrži, restoran, baštu, i parking. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom (tuš/wc), tv-om. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.
Hotel La Pia 3* http://www.lapiahotel.it/it/ se nalazi u mestu Montekatini Terme u srcu istorijskog dela Toskane, okružen zelenilom. Gostima je u ovom hotelu u porodičnom vlasništvu na raspolaganju restoran i bar.Sve sobe su veoma svetle i sadrže moderan nameštaj. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

 

Eta Tours

Obilićev Venac, City Passage,
Beograd, Srbija

www.etaturs.rs

Dodatno predlažemo i...