Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Nova godina, Tirana: 490 din i 110€, 2 noćenja sa doručkom i prevoz!

Dočekajte Novu godinu u Tirani u organizaciji turističke agencije Petrović Worldwide

 • Super cena
 • 490 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Nova godina u Tirani
 • 2 noćenja sa doručkom
 • Autobuski prevoz
 • Polazak 30.12.2021.

TIRANA

U dolini planine Dajti, smestila se evropska prestonica, o kojoj tako malo znamo, a koja u sebi skriva veliki turistički potencijal – Tirana. Kao kombinacija istorije i života, sivila i boja, Istoka i Mediterana, predstavlja mesto na kom se nesmetano susreću bogata tradicija i savremena kultura. Srce Tirane svakako je Skenderbegov trg. Megalomanski prostor okružen impozantnim građevinama. Krase ga Skenderbegov konjarnik, zgrada opere, Ethembegova džamija, Nacionalni istorijski muzej, kao glavne turističke atrakcije, prestonice zemlje orlova. Široki bulevari i zelene aleje daju mu šarm pravog velegrada, ali arhitektura nije definitivno ono što će vas oduševiti prilikom posete Tirani, već izuzetno gostoljubivi domaćini, super hrana i neverovatno živa atmosfera kojom odiše. Dinamična, umetnička, svoja. Posebno zabavna kada zađete u unutrašnjost gde počinje pravi život. Nekada zatvorena četvrt, danas takozvani Blok, mesto gde se okupljaju mladi, vrvi od sjajnih kafića, restorana i barova i daje ovom gradu pravu kosmopolitsku notu.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN 30.12.2021. BEOGRAD – POŽAREVAC – TIRANA
Polazak za Tiranu u 24h sa parkinga kod hale sportova na Novom Beogradu. Iz Požarevca polazak u 1.30h sa parkinga kod Dis-a. Noćna vožnja kroz Srbiju i Albaniju.

2. DAN 31.12.2021. TIRANA
Dolazak u Tiranu u prepodnevnim satima / ujutru. Obilazak grada: Trg Majke Terezije, Politehnički univerzitet, Predsednička palata, čuveni bunker i pravoslavna crkva Vaskrsenja Hristovog, Trg Skenderbega, gde se nalazi i najveći spomenik na svetu posvećen Skenderbegu. Smeštaj u hotel oko 14h. Slobodno vreme.
GALA DOČEK NOVE GODINE U HOTELU !!!!!!!! URAČUNATO U CENU!!!! Noćenje

3. DAN 01.01.2022. TIRANA – SKADAR
Doručak. Fakultativni izlet u Skadar, četvrtog po veličini grada u Albaniji, koji se nalazi na severozapadu zemlje, nedaleko od granice sa Crnom Gorom. Obilazak tvrđave Rozafa, na ušću reke Bojane u Skadarsko jezero i priča o legendi o nevesti Rozafi, koja je poslužila kao osnova srpskoj narodnoj pesmi “Zidanje Skadra na Bojani”. Šetnja starim gradom. Nastavak putovanja do Lješa, gradića na obali Jadranskog mora, mesto Đurađa Kastriota Skenderbega, nacionalnom heroju Albanije. Nastavak putovanja do Kroje, grada od izuzetne istorijske važnosti za zemlju i najpoznatije utvrđenje Skenderbega. Po dolasku u Kroju, odlazimo do tvrđave Kroja odakle se pruža pogled na čitav grad i okolinu, a unutar čijih zidina se nalazi Skenderbegov muzej. Slobodno vreme za posetu muzeju gde se istorija prepliće sa umetničkim delima – freske, skulpture, vitraži i vredni predmeti. Nakon posete muzeju, krećemo u šetnju starom čaršijom od kaldrme, koja datira još iz 17. veka, sa mnoštvom suvenirnica i zanatskih radnjica. Slobodno vreme. Povratak u Tiranu. Noćenje.

4. DAN 02.01.2022. TIRANA – DRAČ
Doručak. Napušatanje hotela. Fakultativni izlet u Drač, najveći i najznačajini lučki grad. Šetnja gradom na obali Jadranskog mora. Obilazak Venecijanske kule iz 14. veka, zidine nekadašnjeg vizantijskog grada, najstarije džamije u Draču – Fatihove džamije, najvećeg rimskog amfiteatra na Balkanu, trg kod Gradske kuće i Velike džamije. Povratak u Tiranu. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja.

5. DAN 03.01.2022. POŽAREVAC – BEOGRAD
Dolazak u ranim jutarnjim časovima.

Cena aranžmana obuhvata:

 • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)
 • smeštaj u Tirani – hotel VH EUROSTAR COGRESS & SPA 4**** (2 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto)
  obilaske prema programu – Tirana
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana
 • Usluge licenciranog vodiča tokom celog puta
 • GALA NOVOGODIŠNJA VEČERA SA PIĆEM I MUZIČKIM PROGRAMOM

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje 700 din po osobi do 70 godina
 • ulaznice i fakultativne izlete.
 • CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust 50%, deca od 0-2 godine besplatno):
  - Drač – 25€
  - Skadar-Kroja-LJeš sa ulaznicama za Rozafu tvrdjavu i muzej Skenderbega – 35€
  - CENA PAKET IZLETA – 50€

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA PETROVIĆ WORLDWIDE   PETROVIĆ WORLDWIDE, Licenca OTP 160/2021 KATEGORIJA A

Petrović Worldwide

Sinđelićeva 23,
Požarevac, Srbija

petrovicworldwide.rs

Dodatno predlažemo i...