Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Terme Ptuj: Polupansion za 2, 3 ili 4 osobe već od 1.880 din i 88€!

2 dana sa polupansionom za 2, 3 ili 4 osobe u mobilnim kućicama i korišćenje Wellnesa u Termalnom parku

 • Super cena
 • 1880 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 13

 • Terme Ptuj mobilne kućice
 • 1 polupansion za 2, 3 ili 4
 • 2 puta na dan ulaz u Termalni park
 • Obezbeđen parking

Terme Ptuj nalaze se svega 90-ak km severno od Zagreba i nude opuštanje po uzoru na starorimski hedonizam. Uživajte u aktivnom odmoru uz smeštaj u kamp (mobilnim) kućicama i bungalovima.

Usred zelene oaze Terma Ptuj nalaze se simpatični bungalovi. Mini naselje bungalova ima ukupno 20 soba koje gostima pružaju svu udobnost hotelskih soba jer su opremljene prema hotelskim standardima.

Od Termalnog parka Terma Ptuj udaljeni su oko 200 metara, od Grand hotela Primus nešto manje. Gosti bungalova tako su udaljeni od termalne vreve, a istovremeno im je nadohvat ruke kad požele uroniti u svet užitaka u vodi ili predati se toplom zagrljaju sauna. Priuštite sebi povoljan termalni odmor u bungalovima Terma Ptuj!

Kamp kućice su idealno rešenje za goste koji u kampu očekuju potpuno opremljen dom po prihvatljivoj ceni. Svaka kućica ima kuhinju, spavaću sobu sa francuskim ležajem, dečju sobu sa dva kreveta, kupatilom, TV, terasu, kao i klima uređaj i Wi-Fi.

Smeštaj:

Na raspolaganju je 20 bungalova (9 bungalova za 2 osobe, 5 bungalova za 2 + 1 osobu i 6 bungalova za 2 + 2 osobe) sa terasom ispred sobe sa pogledom na park. Bungalovi se nalaze u prizemlju. Svi bungalovi imaju kupatilo sa tuš-kabinom i TV.

Kulinarska ponuda:

Gosti bungalova imaju pansionske obroke u restoranu Zila u unutrašnjem delu Termalnog parka Terma Ptuj. Restoran Zila nudi doručak od 8 do 10 sati, ručak od 12 do 15 i večere od 18 do 21 sat. U Termalnom parku Terma Ptuj u letnoj su sezoni na raspolaganju još četiri lokala u spoljnom delu Termalnog parka. U Grand hotelu Primus nalaze se dva hotelska restorana gde su obroci mogući uz doplatu. U holu hotela nalazi se Aperitiv bar s ponudom pića i poslastica.

Wellness:

Porodični odmor u Termama Ptuj je najbolje povezan sa termalnim parkom Terma Ptuj, koji oduševljava i decu i roditelje. Korisnicima kamp kućica omogućen je ulaz u Termalni park, uključujući njegove saune

Besplatno!

 • WiFi internet je dostupan po celom kampu
 • Parking

U okolini:

U blizini su vam na raspolaganju teniski tereni i tereni za golf, kao i brojne mogućnosti za kajaking, planinarenje i biciklizam. Pored toga što je poznat po svojim termalnim izvorima, grad Ptuj ima bogato kulturno i istorijsko nasleđe i dinamičan noćni život. 

Preporuka!

Kupite više kupona i produžite svoj boravak na više noći ;)

Terme Ptuj Mobilne kućice

Put u Toplice 9,
Ptuj, Slovenija

Dodatno predlažemo i...