Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Mesec dana neograničenog korišćenja teretane i power plate-a!

Mesec dana teretane, Power plate-a i besplatno merenje na body scan vagi

  • VREDNOST3,500 din
  • POPUST72%
  • UŠTEDA2510 din
 • 990 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 4

 • Mesec dana neograničenog korišćenja teretane
 • Besplatno korišćenje power plate - a
 • Besplatno merenje na body scan vagi
 • Ponuda važi za nove ženske članove

Zakaži svoj trening!
 
Dolasci u terminima po sopstvenom izboru, kao i vreme korišćenja. Najkompletniji trening celog tela, koji uključuje rekvizite. Treningom se povećavaju: snaga, izdržljivost, brzina, fleksibilnost i obim pokreta, mišićna izdržljivost i snaga kardiovaskularnog sistema.
 
U ponudu je uključeno i besplatno korišćenje power plate - a i besplatno merenje na body scan vagi (procenat masti, misica, bmi i brzina bazalnog metabolizma).
 
Teretana i pover plate!

Dolasci u terminima po sopstvenom izboru, kao i vreme korišćenja. Najkompletniji trening celog tela, koji uključuje rekvizite. Treningom se povećavaju: snaga, izdržljivost, brzina, fleksibilnost i obim pokreta, mišićna izdržljivost i snaga kardiovaskularnog sistema.

U ponudu je uključeno i besplatno korišćenje power plate - a i besplatno merenje na body scan vagi (procenat masti, misica, bmi i brzina bazalnog metabolizma).

Teretana

Teretana kao reč je prvi put upotrebljena u Antičkoj Grčkoj kako bi opisala i psihičku i fizičku edukaciju mladih ljudi. Danas se reč teretana većinom vezuje za vežbanje u specializovanom prostoru za to gde je glavni cilj pobiljsanje fizickih sposobnosti.
Definišite svoje mišiće, izgubite kilograme ili nabacite mišićnu masu sa posebno izabranim vežbama za svaku grupu mišića.

Power plate

Vežbanjem na power plate-u pre svega se oseća veliko poboljšanje u vidu gipkosti. Ovo se posebno donosi na one koji nisu aktivni. Trening na ovoj spravi pospešuje cirkluaciju i odličan je za bolove u leđima.
Ovaj trening aktivira gotovo svaki mišić u telu, koji jačaju uz mnogo manje napora. Izmereno je da se prilikom vežbanja na ovoj spravi aktivira čak od 95 do 98 posto mišićne mase, a vibracije redukuju izlučivanje mlečne kiseline pa je i bol u mišićima manji od običnog treninga.
Power plate vežbe su odlične u borbi sa ceulitom jer se stimuliranom masažom i mišićnim kontrakcijama naborano tkivo pušta a topljenje masnih stanica ga vraća u upotrebu pa se i tonus kože popravlja. Učvršćuje se koža i istovremeno se povećava mišićna masa.

Boom lady gym

Fitness centar za žene, devojke i dame, opremljen spravama za kardio i aerobne treninge.Treningom se povećavaju: snaga, izdržljivost, brzina, fleksibilnost i obim pokreta, mišićna izdržljivost i snaga kardiovaskularnog sistema. A finess vas čeka sa sjajnim istruktorima.

Boom Ladys Gym

Braće Lučić 25,
Novi Sad, Srbija

www.boomladygym.rs/

Dodatno predlažemo i...