Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Terapeutska masaža u trajanju od 50 min!

Terapeutska masaža u SOFO Oazi Zdravlja za samo 590din

  • VREDNOST2,400 din
  • POPUST75%
  • UŠTEDA1810 din
 • 590 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 54

 • Terapeutska masaža za oba pola
 • Masažu vrše profesionalni i stručni terapeuti
 • Tretman traje 50 minuta
 • Uz 3 kupljena kupona, jedan kupon gratis

Sa ponosom predstavljamo SOFO OAZU ZDRAVLJA:

SOFO OAZA ZDRAVLJA deo je internacionalne Satelit Premium Grupe, koja posluje vise od 20 godina i zaposljava preko 200 zaposlenih na teritoriji Balkana i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

U našoj ponudi nalazi se širok spektar najpopularnijih masaža, kao što su relaks, sportska, anticelulit, terapeutska masaža, masaža lica, masaža voćem, bambusovim štapovima ili toplim kamenjem, koje će vam pomoći u revitalizaciji tela i ponovnom pronalaženju unutrašnjeg mira.

Glavne karakteristike SOFO health centra jesu profesionalni fizioterapeuti i maseri, luksuzan i komforan ambijent i akcijske i promotivne cene.

Pružite svom telu najbolju negu potkrepljenu timom naših stručnjaka i, osim masaža, takođe isprobajte i antiage/anticelulit tretmane, koji čine kožu hidriranom, jedrom i zategnutom, pilinge lica i tela, mederoterapiju, refleksiologiju stopala, limfnu drenažu. Za one najveće hedoniste tu je, naravno, i kraljevska masaža - posebno kreirana kako bi se koncentrisala na područja koja zahtevaju više pažnje.

Takođe, u našem izložbenom salonu možete videti i isprobati neke od najnovijih SOFO masažnih programa, kao što su SOFO smart wellness fotelja, sobni bicikl, body shaper, vratni masažer, masažer za struk.

Terapeutska masaža je poseban vid masaže koji deluje dublje na tkivo, jer je pokret prodorniji i jači. Upravo ona je potrebna Vašem organizmu da se izbori sa negativnim uticajem današnjeg brzog i modernog života.

Terapeutska masaža je skup manuelnih tehnika masaže koja se koristi kako bi se relaksirali mišići i telo potpuno oslobodilo umora.

SOFO Oaza Zdravlja

Bulevar Mihajla Pupina 10V, II sprat, Stan 212,
Beograd, Srbija

www.sofo.rs

Dodatno predlažemo i...