Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Tajlandska masaža u salonu La Prima!

Kombinacija uživanja, zaceljenja, obnavljanja energije i jačanja imunog sistema

  • VREDNOST2,600 din
  • POPUST54%
  • UŠTEDA1400 din
 • 1200 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 9

 • Tajlandska masaža
 • Masaža u trajanju od 45 minuta
 • Salon La Prima na Bulevaru

 

Tajlandska masaža je deo tajlandske medicine. To je kombinacija uživanja, zaceljenja, obnavljanja energije i jačanja imunog sistem. U njoj se ukršta indijska joga, kineska akupresura, kiropraktika i japanska shiatshu masaža. Za razliku od klasične relax masaže koja više deluje antistresno i opušta, ova vrsta masaže pročišćava energetske kanale kroz stimulaciju akupresurnih tačaka na meridijanima ( Sib Sen ) koji se protežu kroz celo telo. 

Ulje koje se koristi prolazi kroz kožu i zadržava se do četiri sata u organizmu i prenosi se do ostalih delova tela putem krvotoka. U davna vremena koristila se da bi probudila libido i da bi pospešila funkcionisanje bračnih zajednica gde zainteresovanost za telesni kontakt sa partnerom opada. U novije vreme ponovo je oživljena ova vrsta masaže u masovnijem obliku na Tajlandu kao preventiva za grip koji ima sve teže posledice.

Podsećamo Vas da je na Tajlandu masaža deo medicine i najprirodniji način da se izbalansira organizam. Efekti masaže su višestruki.. značajan priliv energije, detoksikacija organizma, poboljšana cirkulacija, ojačan imunitet, psihofizički oporavak, poboljšana koncentracija, otklonjeni bolovi u mišićima, ublažena reuma. Pored zdravstvenih benefita ova posebna masaža budi uspavanu energiju, ima afrodizijačko dejstvo i daje motivaciju.  

Tokom ove masaže sigurno nećete zaspati, jer će vam se energija konstatno buditi od tačke do tačke kako se budu ruke fizioterapeuta kretale od stopala do temena glave.

Blagodeti Thai masaže

Praktikovana na Tajlandu još pre 2000 godina,  Thai masaža poznata je i kao joga-masaža. Koristi se za oslobadanje blokirane eregije i uspostavljanje ravnoteže i harmonije u telu. To je praktično kombinacija tipične zapadnjačke masaže i lakog istezanja. 

Masaža Thai tehnikom će ojačati Vaše telo i povećati Vašu fleksibilnost. Praktikuje se tako što klijent potpuno obučen zauzme odgovarajući položaj na podu i svojom sopstvenom težinom zauzima različite položaje, a potpuni efekat postiže se pravilnim disanjem.

Salon La Prima

Bul.Kralja Aleksandra 160,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...