Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Nadogradnja trepavica tehnika 1 na 1!

Neka Vaš pogled bude ukrašen najlepšim trepavicama!

  • VREDNOST4,000 din
  • POPUST65%
  • UŠTEDA2601 din
 • 1399 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Tretman nadogradnje svilenih trepavica
 • Tehnika 1 na 1
 • Učinite Vaš pogled mističnim i zavodljivim
 • Salon Scafander

 

Da li ste oduvek sanjale o dugim, izvijenim, gustim i tamnim trepavicama kojih vas je majka priroda lišila, pa ste večito bili u potrazi za najboljim rešenjem radi njihovog idealnog izgleda? Ili želite da se odmorite od šminkanja, a da ipak imate savršene trepavice? Ne morate više tragati, jer rešenje je pred vama i zove se nadogradnja svilenih trepavica tehnikom „ruski volumen“! Sve o ovom tretmanu, mogućnostima i efektima ekstenzija trepavica saznajte u nastavku.

Oduvek su duge i guste, tamne i uvijene trepavice bile predmet divljenja, pa većina dama koje su uskraćene za ovakav izgled svojih prirodnih trepavica mašta o tome da se oslobodi ovog nedostatka i u potrazi za različitim rešenjima – pribegava svim mogućim metodama za postizanje većeg volumena prirodnih trepavica. Na sreću, i na našem tržištu se pojavila sasvim nova, inovativna tehnika nadogradnje svilenih tepavica kojim se postiže fantastičan takozvani ruski volumen! Uz pomoć ove tehnike, vaše trepavice biće savršenog izgleda, bez osećaja veštačkih trepavica, a nećete morati da stavljate čak ni maskaru.

Za prirodan izgled svilenih trepavica zaslužna je nadogradnja trepavica 1 na 1 tehnikom, odnosno svaka dlačica ili snop svilenih trepavica precizno se i pojedinačno nadograđuje na po jednu prirodnu trepavicu uz pomoć specijalnog, hipoalergijskog lepka koji može biti u crnoj ili providnoj boji. Nadogradnja trepavica 1 na 1 metodom naziva se još i metoda „dlaka na dlaku“, a s obzirom na ovakvu metodu – nadogradnja svilenih trepavica traje 2-2,5h u zavisnosti od gustine koju želite da postignete. Ruski volumen trepavica može da potraje od dve do četiri nedelje, nakon čega možete da izvršite korekciju odnosno dopunu trepavica koje su otpale, budući da je to prirodan proces regeneracije trepavica.

Scafander kozmetički salon

Dr. Drage Ljocić 2,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...