Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Stomatološka usluga po izboru u ordinaciji Your Smile!

Neka Vaš osmeh zablista punim sjajem

  • VREDNOST2,000 din
  • POPUST76%
  • UŠTEDA1520 din
 • 480 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 63

 • Stomatološka usluga po izboru
 • Popravka zuba,uklanjanje kamenca i poliranje,
 • Uklanjanje naslaga i zalivanje fisura i jamica kod dece,
 • Ugradnja jednog cirkona ili nehirurško vađenje jednog zuba

Stomatološka ordinacija Your Smile nalazi se u samom srcu Vračara, u ulici Stojana Protića 53. U njoj radi stručan i iskusan tim lekara koji čine specijalisti iz različitih oblasti stomatologije sa višegodišnjim iskustvom. Zahvaljujući savremenoj opremi i stručnom timu ordinacija pruža usluge iz svih oblasti stomatologije.

Mi imamo jedan cilj - da preventivno utičemo na očuvanje zdravlja usta i na taj način otklonimo uzročnike mnogih kasnijih oboljenja. Savremeni koncepti rada i pogledi na celokupnu stomatologiju omogućavaju bezbolnost, brzinu i efikasnost pri terapiji.

Stomatološka ordinacja “Your Smile” radi sa posebnim osvrtom na hirurgiju, implantologiju, protetiku i estetiku. Dodatna usavršavanja zaposlenih, pohađanje seminara i stručnih kurseva omogućili su pružanje usluga iz oblasti hirurgije, implantologije i protetike po najvišim evropskim standardima.

Posedujemo lampu za izbeljivanje zuba koja zadovoljava svetske standarde. Odobrena je od američke FDA administracije i poseduje CE sertifikat kojim je omogućeno njeno korišcenje u zemljama EU. Upotrebom ove lampe postižemo promenu boje zuba od 5 do 14 nijansi.

Dajte nam priliku da Vas uverimo zašto je stomatološka ordinacija '' Your Smile '' i naš tim stručnjaka pravi izbor za Vas i vaše najbliže u domenu očuvanja zuba i oralnog zdravlja.

U okviru ponude možete da birate između nekoliko ponuđenih usluga:

1. Popravka zuba i jednopovršinsko plombiranje - uklanjanje karijesa i postavka bele plombe.

2. Zamena dotrajale plombe - sprečava nastanak sekundarnog karijesa, pojavu infekcije i bola u ustima, a samim tim prolepšava narušeni estetski izgled i poboljšavate zdravlje usta.

3. Ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba - smanjuje se nagomilavanje bakterija na zubima, sprečava se oštećenje gingive (meso koje se nalazi oko zuba), uklanja krvarenje iz gingive koje nastaje kao posledica nataloženog kamenca, vraća se gingivi prirodna boja, sprečava se povlačenje gingive i pojava neprijatnih senzacija (bola na hladno i toplo), rasklaćivanje, ispadanje zuba itd.

4. Uklanjanje mekih naslaga i zalivanje fisura i jamica na 2 zuba kod dece - zalivanjem fisura i jamica, zubi se štite od pojave karijesa. Fisure i jamice su mesta na griznim površinama zuba do kojih vlakna od četkice ne mogu da prodru. Kao posledica nemogućnosti pranja tih delova zuba, dolazi do taloženja hrane i naslaga, a samim tim nastaje i karijes. Zalivanjem fisura stvaramo fizičku barijeru, kojom se onemogućava prodiranje hrane do dna fisura.

5. Ugradnja jednog cirkona - Ugradnja cirkona predstavlja estetski poduhvat! U ordinaciji Your Smile vrsimo ugradnju cirkona bez ostecenja i busenja zuba. Cirkon mozete skinuti kada god Vi to pozelite! Zub se vraca u stanje u kakvom je bio pre ugradnje cirkona.

6. Nehiruško vađenje jednog zuba - u slučaju nemogućnosti lečenja zuba ili kada je potrebno iz nekog drugog opravdanog razloga izvaditi zub, tu smo da Vam pružimo ovu uslugu na najbezbolniji način.

Stomatološka ordinacija Your smile

Stojana Protića 53,
Beograd, Srbija

www.yoursmile.rs

Dodatno predlažemo i...