Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Srebrna ogrlica sa imenom!

Privezak u obliku imena, inicijala ili posvete uz dodatak srca ili cvetića

  • VREDNOST3,600 din
  • POPUST50%
  • UŠTEDA1810 din
 • 1790 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 9

 • Srebrna ogrlica sa priveskom
 • Privezak u obliku imena, inicijala ili posvete uz dodatak srca ili cvetića
 • Za izradu ogrlice je potrebno 7 dana
 • Zlatara Fiera na Bulevaru

Ako ste oduvek želele ogrlicu sa svojim imenom kao Carrie Bradshaw, danas je pravo vreme da je sebi poklonite! Viđale ste ih ranije u zlatu ali Vaš stil je oduvek više vukao na boju srebra... Za sve vas koje ćete voleti da ovog leta vidite svoje ime oko vrata, Kupite je danas!

Srebrna ogrlica sa priveskom u obliku imena uz popust od 50% sa KupiMe kuponom i Vašom ličnom posvetom. Odaberite omiljeno ime ili inicijale, i dodajte srce ili cvetić i nosite je stalno.

Ovo je prilika da sami kreirate izgled ogrlice sa ispisanim imenom po svojoj želji izrađenoj od najfinijeg srebra ručne izrade spretnim rukama majstora FIERA zlatare iz Beograda. Za izradu ovakve unikatne ogrlice potrebno je sedam dana.
 
Obradujte sebe ili vama dragu osobu prelepim priveskom sa srebrenom ogrlicom. U zlatari Fiera svaka dama može da pronađe svoj komad nakita, jedinstven kao što je i ona sama, a i svaki džentlmen svojoj dami može da kupi iznenđujuće divan poklon.
 
Zlatarsko - juvelirska radnja FIERA poznata je po višegodišnjoj tradiciji i kvalitetu svojih usluga. Velikim izborom nakita modernog dizajna pleni vašu pažnju i stiče poverenje svojih kupaca.
 
U prodajnom objektu u ulici Bulevar Kralja Aleksandra broj 54 u Beogradu, možete kupiti komade nakita kako od zlata, tako i od srebra, posebnog dizajna i izrade, poručiti izradu vereničkog prstena sa dijamantom, dizajnirati uz konsultaciju sa zlatarom svoje burme ili bilo koji komad nakita. Takođe, možete izvršiti reparaciju i popravku starog nakita koji za vas ima posebnu važnost.
 
Obradujte izabranicu vašeg srca, elegantnim i originalnim nakitom koji će je garantovano ostaviti bez daha.Neverovatno pristupačne cene, izuzetna usluga i ljubazno osoblje. Posetite našu zlataru i uverite se u lepotu i kvalitet našeg nakita. Ko jednom zakorači u zlataru Fiera uvek se njoj vraća!
 

Zlatara Fiera

Bulevar Kralja Aleksandra 54 (u pasažu),
Beograd, Srbija

www.zlatarafiera.rs

Dodatno predlažemo i...