Uštedi do  90%  na najboljim ponudama
Restorani, fitness, spa centri, saloni lepote, kursevi jezika, bioskopi, koncerti, utakmice i još puno toga!

Prvi saznajte gde možete ostvariti popuste na ponude u vašem gradu

Email
Odaberite grad i/ili kategoriju 'Putovanja'

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Španija: 990din i 299€, za 5 polupansiona, 2 noćenja sa doručkom i prevoz!

Milano - Callela - Barselona - Tossa de Mar - Figueras -Lido di Jesolo - Venecija

 • Super cena
 • 990 din
 • Ponuda ističe za:
 • Kupljeno 5

14.09.2018    1

 • Španija specijal
 • 5 polupansiona i 2 noćenja sa doručkom
 • Autobuski prevoz i usluga vodiča
 • Termin: 14.09. - 23.09.2018.

Program putovanja:

1. DAN - 14.09. - KRAGUJEVAC - BEOGRAD - MILANO
Sastanak putnika kod Roda centra u Kragujevcu u 15,30h Polazak u 16.00h. Sastanak putnika na parkingu Sava Centra u Beogradu u 18:00h. Polazak iz Beograda u 18.30 Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. DAN - 15.09. - MILANO
Dolazak u Milano u jutarnjim casovima. Obilazak najveceg modnog centra Milana: Milanska katedrala, Milanska skala …slobodno vreme u centru grada. Nakon obilaska oko 14h smeštaj u hotel Nakon smestaja u hotel Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – najbolji italijanski tržni centar. SERRAVALLE. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN - 16.09. - MILANO - CALELLA
Doručak . Napuštanje hotela i polazak za Calelu Dolazak u kasnim večernjim časovima u Calellu. Smeštaj u hotel. Večera. Noćenje

4. DAN - 17.09. - CALELLA - BARSELONA PANORAMIKA
Doručak. Celodnevna fakultativna poseta Barselone I. Obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, čuvena dela jos čuvenijeg Antonia Gaudija-kuće Batljo I Casa Mila, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, Barseloneta, šetaliste Las Ramblas... Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas i čuvenoj gotičkoj četvrti-Barrio Gotico. Mogućnost fakultativnog obilaska stadiona Barcelone CAMP NOU (koji je sagradjen 1957 god., a prema kapacitetu najveći stadion u Evropi) u okviru ture CAMP NOU EXPERIENCE. Povratak u Calellu Večera. Fakultativni odlazak na čuveni Flamenko šou i uživanje u temperamentnom i strastvenom plesu ansambla Hose Leona. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN - 18.09. - CALELLA - BARSELONA MAGICA
Doručak. Slobodno vreme fakultativna poseta najvećem šoping outletu Katalonije „La Roca Village“, Mango outletu i Nike factory. Povratak u Calellu. Slobodno vreme do večernjih sati i fakultativnog polaska na Trg Španije na spektakl svetlosti i zvuka, popularnih „Magičnih fontana“ zvanično najposećeniju atrakciju ovod grada. Povratak u Calellu u kasnim večernjim časovima. Večera (hladna večera nas čeka u hotelu). Noćenje.

6. DAN - 19.09. - CALELLA - TOSSA DE MAR
Doručak. Mogućnost fakultativne posete najlepšem letovalištu na Costa Bravi TOSSA DE MAR-u. Srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12.veka. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula, a unutar zidina je splet uskih ulica sa skulpturom Ave Gardner. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, kaficu ili tapas u nekom od autentičnih španskih ili katalonskih restorana. Povratak u Calellu .. Slobodno vreme za kupanje, sunčanje… Večera. Noćenje.

7. DAN - 20.09. - CALELLA - FIGUERAS
Doručak. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje. Fakultativna poseta živopisnom gradiću Figerasu, rodnom gradu slavnog Salvadora Dalija, koji mu je u nasledje ostavio najveći nadrealistički objekat na svetu, čiji exponati provocirajući podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim! Povratak u Calellu Večera. Noćenje.

8. DAN - 21.09. - CALELLA - LIDO DI JESOLO
U ranim jutarnjim časovima napuštanje hotela. Lunch paket –doručak. Polazak za Lido di Jesolo. Dolazak u Lido di Jesolo u kasnim večernjim časovima. Noćenje.

9. DAN - 22.09. - LIDO DI JESOLO - VENECIJA - LIDO DI JESOLO
Doručak. Napučtanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni izlet do Venecije. Obilazak prelepe Venecije. Nakon obilaska slobodno vreme. U 15,00h povratak za Lido di Jesolo. U 17h polazak za Srbiju. Noćna vožnja .

10. DAN - 23.09. - BEOGRAD - KRAGUJEVAC
Dolazak u Beograd / Kragujevac u jutarnjim časovima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv,dvd,ac), prema programu putovanja
 • Smeštaj na bazi 5 polupansiona u Calelli /švedski sto/ 3* u 1/2,1/2+1 1 noćenje sa doruckom u Milanu - širi centar grada –periferija / švedski sto - uglavnom slatki doručak/u hotelu 3* u 1/2 i1/2+1 1 noćenje sa doručkom u Lido di Jesolo / švedski sto - uglavnom slatki doručak / hotel 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
 • Usluga licenciranog vodiča
 • Obilaske prema program putovanja
 • Troškove realizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Fakultativne izlete (minimum 30 prijavljenih)
 • šoping centar SERRAVALE - 10€ - / deca do 12 god. - 5€
 • Camp Nou - 30€/ deca do 12 god. -20 €(cena uključuje: ulaznicu, rezervaciju, autobuski prevoz)
 • Izlet u Barselonu 1 - 20 € / deca do 12 god. -15€ / cena uključuje prevoz , vodič, parking
 • Izlet u Barselonu 2 - fontane (Magica) - 20 € / deca do 12 god. 15 € cena ukljucuje prevoz , vodic, parking/
 • Muzej Salvadora Dalija - 30 € / deca do 8 god. 20€ (cena uključuje: ulaznicu, rezervaciju, autobuski prevoz)
 • Izlet u Tossa de Mar -10 €/ deca do 12.god. 5 €/ prevoz parking, vodič/
 • Outlet La Rocca Village - 10 € / deca do 12 god. 5€ / prevoz , vodič
 • Flamenko vece (Tradicionalni ples) - 25 €/ deca do 12 god.15 €
 • Poseta Veneciji – 20€ / deca do 12 god 10€ transfer, vožnja brodićem od Punta Sabione do Venecije i nazad
 • Individualne troškove putnika
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milanu hotel 4* - 5€ po noci i Lido di Jesolo (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela) - u hotelima sa 2* i 3*- 1 € / noćenju
 • Obaveznu turističku taksu za boravak u Calelli (plaća se na recepciji hotela - 0.5 € / noćenju za hotele 3*)
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Doplata za jednokrevetnu sobu na upit

CENA PAKETA IZLETA: Popust za uplate na sve izlete (izuzev stadiona Camp Nou ) - 15€

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:
Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.Organizator 5 dana pre pocetka usluga obaveštava putnike o nazivu hotela

Calella
Hotel ESPLAI 3* (Calela), Ovaj objekat je udaljen 6 min hoda od plaže. Smešten u regiji Maresme, na 300 metara od plaže i starog grada Kalele, ovaj hotel je odlično povezan sredstvima javnog saobraćaja sa Barselonom i Đironom.Sobe su kompletno opremljene i gledaju napolje, na vrt, veliku terasu i 2 bazena sa đakuzijem koji okružuju hotel. Na raspolaganju vam je i bife-restoran, kao i zabavni program za čitavu porodicu.U ovom privilegovanom okruženju se možete opustiti na plaži i uživati u lepoti nacionalnog parka Montnegre. Sobe su 1/2 i 1/3 poseduju kupatilo (tuš/wc), tv, balkon. Usluga je na bazi polupansiona (švedski sto) .

Milano
HOTEL H. AS LIMBIATE FIERA **** Hotel AS Limbiate Fiera sa 4* se nalazi na periferiji grada 15km od Milana u naselju Limbiate 10min voznje od Milana. Nudi restoran, bar u salonu, modern sobe sa TV-om sa satelitskim kanalima I besplatnim pristupom bežicnom internet. Sobe imaju drveni namestaj I mini bar. Svaka soba ima privatno kupatilo sa kadom I hidromasaznim tusem. Doručak je kontinentalni –manji izbor namirnica I uglavnom je slatki doručak.

Lido di Jesolo
Hotel TERRAMARE 3* Lido di Jesolo nalazi se u .U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, tv, telefon. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

NAPOMENE:

- Agencija pravi raspored sedenja , uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate.Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
- Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika.U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj.ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete.Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta ( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja T.A.Moja travel Kragujevac, Karadjordjeva 51, OTP 20/2017 od 15.02.2017

#MojaTravel

Moja Travel

Karađorđeva 51,
Kragujevac, Srbija

www.mojatravel.rs

Dodatno predlažemo i...