Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

SPA dan za jednu osobu u Hotelu Dash!

Relax ili terapeutska masaža, korišćenja infra kabine i solarijuma

 • Super cena
 • 1990 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • 90 minuta privatnog boravka u spa centru
 • 45 min relaks ili terapetuske masaže po izboru
 • Korišćenje infra kabine (40-50C) i solarijuma
 • Doplata za drugu osobu 1500 dinara 

Spa dan - opuštanje može da počne!

Hotel Dash smešten je u mirnom delu Novog Sada u ulici Vršačka 11, i predstavlja moderno dizajniran i opremljen hotel sa četiri zvezdice. On, kako izgledom, tako i profesionalnom uslugom mami kako strane, tako i lokalne korisnike.
Od 2010. godine cilj nam je da pružimo uslugu koju je teško zaboraviti i kojoj se ljudi iznova vraćaju, a broj zadovoljnih korisnika govori da u tome i uspevamo.
Ukoliko želite da se odmorite od svakodnevnice ili pak da napravite pomak u svom poslovnom okruženju, hotel Dash je pravo mesto za Vas.

Wellness centar hotela predstavlja idealan prostor za odmor i razonodu gde svako može pronaći nešto za sebe. Provedite ugodne trenutke u našem wellness kompleksu i uverite se u prijatan ambijent i profesionalne usluge koje je danas sve teže pronaći.

Infra kabina

Poklonite sebi miran duh u mirnom telu. Dopustite koži da prodiše i ponovo se probudi, odmorite se, posmatrajte napetost kako nestaje u vrelini vazduha naše infra kabine. Otresite sa sebe stres i nelagodnost na izazovnih 40-50°C.
Infracrveno zračenje podstiče lučenje endorfina (hormona sreće) što dovodi do dobrog raspoloženja, te ima veliki značaj u borbi protiv stresa, opušta i oslobađa nervno-emocionalne napetosti.

Tretmani u infracrvenoj kabini imaju umirujući efekat na nervni sistem, pomažu kod nesanice, pospešuje se koncentracija, jača imunitet i borbu protiv virusa i infekcija. Naročito se preporučuje kod ubrzanja regeneracije nakon sportskih povreda, bolova u zglobovima i mišićima, hroničnog umora, čestih glavobolja i depresije.
Žene vole da koriste infracrvenu kabinu, zbog toga što uspešno eliminiše celulit ukoliko se redovno koristi.

Masaža

Živimo u brzom vremenu i vrlo često u toj brzini zaboravljamo da vodimo brigu o potrebama svog tela. Mišići su ti koji sakupljaju teret radnih dana u nedelji, a masaža je najbolji način da se istog rešimo. Usporite i prepustite se stručnim rukama našeg osoblja.
Relaks masaža je izuzetno opuštajući tretman Vašeg tela koji ima moć da Vas opusti i preplavi talasom rajske mirnoće. Relaks masaža kao opuštajući tretman ima psihosomatsko dejstvo jer se njom Vaš um dovodi u savršen željeni balans sa Vašim telom.

Terapeutska masaža ima za cilj da proizvede određene terapijske efekte i benefite. Terapeutski ciljevi masaže se definišu kroz saradnju klijenta i terapeuta. Kod terapeutske masaže svakom se klijentu pristupa individualno u skladu sa njegovim potrebama, radi rešavanja određenog problema.

Besplatno!

 • Poslužite se bežičnim internetom koji je dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno
 • Besplatan privatan parking (24h pod video nadzorom)

Ukoliko želite da se odvojite od spoljašnjeg sveta ili želite da iznenadite dragu osobu, treba da se odlučite za našu ponudu.
Uvek će Vas dočekati srdačno i profesionalno osoblje, kome je iskustvo klijenta prvo po prioritetu.

Posetite Dash, mesto gde ste uvek dobrodošli.

DASH HOTELS GROUP DOO

Vršačka 11,
Novi Sad, Srbija

https://dash-star.com/sr/

Dodatno predlažemo i...