Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

10 minuta solarijuma!

Savršeno preplanula koža i tokom zime u salonu Salon Alis Beauty room

  • Super cena
  • 250 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 10

  • 10 minuta solarijuma
  • Možete rasporediti minute
  • Za preplanulu i lepšu boju kože
  • Salon Alis beauty room 

Lampe za sunčanje emituju veoma pažljivo izbalansiran spektar ultraljubičastog (UV) zračenja. Kolicina i osobine zračenja koje u solarijumu deluju na čoveka su nepromenjive, te se za razliku od sunčanja na suncu uvek zna kakav je intenzitet i sastav zračenja koje na njega deluje. Proces crnjenja i količina zračenja su isti, ali su spektri zračenja na suncu i u solarijumu potpuno različiti.

Druge koristi koje razlikuju sunčanje u solarijumu od onog na suncu su udobnost, privatnost, relaksiranost. Sunčanjem u solarijumu takode eliminišemo ostale promenljive spoljne efekte kao što su sezona, doba dana, refleksiju sunca i atmosferske prilike. Važna razlika je i u tome što kod sunčanja u solarijumu za svakog ponaosob možemo pripremiti program sunčanja sa vremenima trajanja pojedinačnog tretmana, shodno tipu kože i prethodnim iskustvima pri sunčanju.

Salon Alis beauty room se bavi masažom i negom tela i lica. U salonu možete da se opustite uz najbolje anticelulit masaže, relax masažu, kao i negu tela i lica, sa posebnim i kvalitetnim aparatima, preparatima i proizvodima.

U sklopu nege tela, nude razne usluge koje će vašu kožu učiniti negovanom, mekanom, glatkom i mlađom. Rade razne tretmane lica i tela, kao i ostale manikirske i pedikirske usluge, a imaju i solarijum i air brush.

Svaka žena treba da brineo svom telu i da bude negovana, te su vam omogućili da po specijalnim cenama uživate i opustite svoje telo u salonu Alis beauty room

#NoviSaloniLepoteNaPopustima

Salon Alis Beauty room

Milana Rakica 2,
Beograd, Srbija

Dodatno predlažemo i...