Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Slovenija: 790din i 99€, za 2 noćenja sa doručkom i prevoz!

Obilazak Ljubljane, Kranja, Bleda, Bohinja i Postojne sa agencijom Falcon

 • Super cena
 • 790 din
 • rasprodato!
  Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

09.11.2018    1

 • 2 noćenja sa doručkom u Sloveniji
 • Autobuski prevoz 
 • Usluge licenciranog vodiča-pratioca  na putovanju
 • Termini putovanja: 09.11.2018.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD
Sastanak grupe na dogovorenom mestu u kasnim popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Hrvatske uz usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan LJUBLJANA - KRANJ
Dolazak u Ljubljanu u ranim jutarnjim časovima. Obilazak grada sa vodičem: Prešernov trg, Riblji trg, Tromostovje, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most... Mogućnost fakultativne posete Ljubljanskom gradu do koga se dolazi vožnjom žičarom .Slobodno vreme za šetnju i individualno razgledanje. Odlazak u Kranj. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan KRANJ - BLED - BOHINJ
Doručak. Fakultativno mogućnost odlaska na izlet do jezera Bled i Bohinj. Prvo odlazimo do jezera Bohinj – najvećeg prirodnog jezera u Sloveniji. Slobodno vreme za šetnju i razgledanje. Nastavak putovanja do Bledskog jezera za koje možemo reći da je biser Slovenačkih Alpa, okružen planinskim vrhovima, a na sredini jezera nalazi se ostrvce na kojem je crkva Svete Marije. Slobodno vreme za šetnju, posetu bledskoj tvrđavi sa koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolinu i uzivanje u čuvenim bledskim krempitama. Povratak u Kranj. Slobodno vreme. Noćenje.

4.dan KRANJ - POSTOJNA - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativno mogućnost odlaska na izlet do Postojnske jame, jedna je od najpoznatijih na svetu, duga 21 km i neverovatno bogata pećinskim ukrasima, podzemnim životinjskim svetom sa tragovima ljudskog života. temperatura u jami tokom cele godine 10 °C. Veliki deo prekrasnih dvorana i siga pogledaćete tokom uzbudljive vožnje električnim vozom, a kroz dvorane i rovove pune sigastog blaga prošetaćete sa vodičem. Putnici koji ne žele da idu na izlet ce autobus ostaviti u Ljubljani i po završetku posete Postojnskoj jami doći po njih ili ukoliko cela grupa bude išla na izlet polazak iz Postojne . Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske uz usputne pauze.

5.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
 • smeštaj u hotelu Creina u Kranju u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (po hotelskom normativu)
 • razgledanje Ljubljane u pratnji lokalnog vodiča
 • usluge licenciranog vodiča - pratioca na putovanju
 • troškovi organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • troškove obaveznog međunarodnog zdravstvenog osiguranja
 • doplata za jednokrevetnu sobu – radi se na upit
 • fakultativni izleti: Bled i Bohinj - 25€; Postojnska jama - 40€; poseta Ljubljanskom gradu sa ulaznicom za vožnju žičarom - 10€

Napomena u vezi fakultativnih izleta: fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezida prihvate. Za sve izlete / minimum je 25 putnika.

CENOVNIK BR. 1 OD 24.08.2018 GODINE
UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE FALCON (YUTA STANDARD) LICENCA BR.OTP 09 OD 27.02.2013 GODINE

Falcon d.o.o

Strahinjića Bana 73a,
Beograd, Srbija

www.falcon.rs

Dodatno predlažemo i...