Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Uloguj se

Već sam registrovan

ili upiši svoje podatke

Registruj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Kronplatz, hotel Friedemann: 3 dana skijanja za dvoje od 17.465 din!

Hotel Friedemann nalazi se u naselju Rasùn di Sotto, udaljen je od skijališta Kronplatz 10 minuta vožnje autom

  • Super cena
  • 19700 din
  • rasprodato!
    Prodat je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
  • Kupljeno 7

  • Tri dana skijanja za dvoje
  • Hotel Friedemann Južni Tirol, Italija
  • Kronplatz je jedno od najpoznatijih skijališta
  • Uživajte na snegu

 

Hotel Friedemann nalazi se u naselju Rasùn di Sotto, 45 km od gradića Mayrhofena, te ima besplatni WiFi i besplatno privatno parkiralište. Gosti se mogu opustiti u baru u sklopu objekta.

Sobe imaju TV i vlastito kupatilo tušem. Jedinice takođe sadrže besplatan kozmetički pribor i fen za kosu. U sklopu objekta nalazi se zajednički salon.

Najbliži hotelu je Kronplatz Holiday Region i to samo 10 minuta vožnje autom. Ima tri odvojena skijaška područja. Najveći i najpoznatiji je Ski Resort Kronplatz. 

Skijalište Kronplatz smešteno je na visini od 975 do 2.275 m, okruženo s 13 turističkih mesta od kojih su najpoznatija Bruneck/Brunico, St. Vigil/San Vigilio (najmondeniji i u proseku najskuplji jer je na samim stazama), Olang/Valdaora, Reischach/Riscone, Rasen/Rasun, St. Georgen/ San Giorgio i St. Lorenzen/Lorenzo. U predbožićno vjeme ugođaj je posebno lep, pogotovo u Brunicu u kojem se tokom cijelog decembra održava božićni sajam s prigodnim poklonima i nezaobilaznim kuvanim vinom.

S činjenicom da ima više od 300 sunčanih dana u godini spada u jedno od ljepših skijališta u ovom delu Italije. 40 kategorizovanih  staza ukupne duzine 114 km uglavnom su plavo-crvenog karaktera. Sve staze su uglavnom izuzetno široke te pravilnog nagiba, što čini ovo skijalište idelano za početnike, porodicei s decom te slabije rekreativce. Deklarirano je 6 crnih, 11 crvenih i čak 23 plavih staza te (zavisno od vremena) do 150 km staza uređenih za skijaško trčanje (u blizini je i svetski poznati biatlonski centar Antholz/Anterselva).

Ono što je karakteristično za Kronplatz su besprijekorno uređene staze, bez obzira na meteorološke uslove, te njihova velika dužina - gotovo sve su dugačke preko kilometar, a najduži spust do doline ima i više od 7 kilometara!

Vidimo se na skijalištu!

Hotel Friedemann***

Niederrasner Straße 5,,
Anterselva, Južni Tirol, Italija

Dodatno predlažemo i...